Strandpaviljoen

Sandepark, Groote Keeten


Op zoek naar een gezellig familieverblijf op het Sandepark in Groote Keeten, waar rust en strand op slechts 15 minuten loopafstand samenkomen?

LekkerNaarZee verhuurt mooie vakantiehuizen op het Sandepark in Groote Keeten, ideaal voor 4 tot 13 personen, waar familiegezelligheid en rust samenkomen, op slechts 15 minuten lopen van het strand. Het Sandepark biedt unieke vakantiehuizen met ruime tuinen op het zuiden, een autoluw terrein, speeltuin, voetbalveld en visvijver, en is gunstig gelegen tussen de levendige dorpen Callantsoog en Julianadorp, met volop activiteiten en voorzieningen.

 

Bekijk direct onze huizen op het Sandepark


Niet in de file staan of zij aan zij liggen op het strand. In Groote Keeten overheerst de familie gezelligheid en heeft u meer dan voldoende rust en ruimte. LekkerNaarZee verhuurt op het Sandepark in Groote Keeten enkele mooie particuliere vakantiehuizen die geschikt zijn voor 4 tot maar liefst 13 personen.

Over vakantiepark Sandepark

Het vakantiepark Sandepark in Groote Keeten is een park met een groot aantal particuliere en zeer verschillende vakantiehuizen. Elke huis is uniek en heeft zijn eigen charme. De vakantiehuizen hebben allemaal een ruime tuin op het zuiden. Het Sandepark heeft een mooie ruime opzet met veel groen. Verder is het een autoluw park en beschikt Sandepark over een eigen speeltuin, voetbalveld en visvijver. Hier vindt u nog de rust en ruimte om op strandvakantie echt te relaxen.

Strand

Het strand is op circa 15 minuten lopen. Het laatste stuk is een mooi goed verhard voetpad door de duinen. Het strand leent zich perfect uit voor mensen die van rust houden en zomers is er een strandtent geopend.

Geniet hier optimaal van een rustige en gemoedelijke strandvakantie.

Omgeving

Het Sandepark ligt midden tussen de dorpen Callantsoog en Julianadorp waar het hele jaar door van alles te beleven is. Het altijd gezellige Callantsoog is een oude kustplaats met verschillende terrasjes en winkeltjes en is met een paar minuten met de auto te bereiken.Hier vindt u ook een supermarkt die 365 dagen per jaar geopend is. In Groote Keeten zelf kunt u op de nabij gelegen camping ook terecht voor enkele boodschappen.

Wat is er te doen?

De omgeving leent zich er uitstekend voor om per fiets te ontdekken. Bij LekkerNaarZee kunt u fietsen huren, deze worden bij uw vakantieadres op het Sandepark afgeleverd. 

Verder zijn er in de buurt diverse zwembaden te vinden, maar ook surfen is mogelijk of ga je liever blokarten.

 

Speeltuin in Sandepark in Groote KeetenVakantievilla Coast 53 in Groote KeetenTuin van 12 persoons Villa Dune 25 in Groote KeetenPrachtige Villa op Sandepark in Groote Keeten
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen