duinen strand zee

Vakantiepark de Garnekuul


Ontspannen genieten bij vakantiepark De Garnekuul, slechts 1 kilometer van het strand

Het vakantiepark De Garnekuul ligt aan de rand van Callantsoog en biedt vrijstaande vakantiehuizen zoals Het Puttertje, op slechts 1 kilometer van het strand. Met speeltuinen, fiets- en barbecueverhuur, en de nabijheid van Callantsoog en winkelsteden als Schagen en Alkmaar, is het een ideale bestemming voor ontspanning en activiteiten.


Bekijk direct onze huizen op de Garnekuul


Aan de rand van de gezellige badplaats Callantsoog is het authentiek vakantiepark de Garnekuul. Omringd door groen vindt u hier een grote verscheidenheid aan vrijstaande vakantiehuizen, zoals het vakantiehuis Het Puttertje. De Garnekuul heeft een unieke ligging op slechts 1 kilometer van het strand, met een klein kwartiertje lopen staat u letterlijk met de voeten in het zand. Een heerlijke rustige plek voor uw vakantie met het gezin, of het weekje strand met elkaar.

Over de Garnekuul

Kindvriendelijk, groen, ruimte en rust typeren het park de Garnekuul. Uniek aan dit vakantiepark is dat het geheel autovrij is. Bij de entree is een algemene parkeerplaats waarna het laatste te voet afgelegd dient te worden, dit is bij de meeste huizen ongeveer 200 meter lopen. Bij alle huizen van LekkerNaarZee op de Garnekuul vindt u daarom een bolderkar, o.a. voor de bagage maar ook makkelijk voor naar het strand.

Het vakantiepark beschikt verder over meerdere kleine speeltuintjes, daarmee is er praktisch altijd wel een in de buurt van de woning. Ideaal als u met kinderen op vakantie bent. De kinderen kunnen veilig spelen op het park terwijl u geniet van de rust en een goed boek.

Vrijwel alle woningen op de Garnekuul zijn vrijstaand en beschikken over een mooie tuin. Veelal door groen omgeven met voldoende privacy. Komt u met een huisdier, kijk dan bij de eigenschappen en beschrijving of en hoe de tuin omheind is mocht dit gewenst zijn.

Fiets en barbecue verhuur is mogelijk, deze worden bij huis geleverd.

Wat is er te doen

Het park ligt aan de rand van kustdorp Callantsoog. Een gezellige badplaats direct naast de duinen en het Noordzeestrand. Het dorp heeft een mooi plein met verschillende horecazaken, een uitmuntende bakkerij en een van de beste ijszaken van Nederland. Alleen daarvoor zou u al komen. Op het strand zijn verschillende strandtenten, enkele het hele jaar geopend. Geniet hier van een diner met ondergaande zon, of koffie met appelgebak na een lekkere wandeling.

Nabij Callantsoog vindt u de gezellige winkelstad Schagen waar ’s zomers elke donderdag een authentieke West-Friese Markt is en Alkmaar met het gezellige oude stadscentrum op 30 minuten rijden met de auto. Maar ook Amsterdam is binnen een uur met de auto goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde winkels voor de vakantieboodschappen zijn in Callantsoog, De Albert Heijn is hier 365 dagen per jaar gepend.

Voor de actieve vakantieganger is de Garnekuul ook een mooie uitvalsbasis. Er zijn verschillende mooie fietsroutes in de buurt, u kunt heerlijk wandelen in natuurgebied het Zwanenwater, of direct vanaf de Garnekuul door natuurgebied Abbestee. Bekijk hiervoor ook onze pagina over wandelen en things to do.

Van en naar de Garnekuul

Met de auto is het park makkelijk te bereiken. De meeste navigatiesystemen kennen de Garnekuul. U rijdt vanzelf naar de algemene parkeerplaats. Vergeet niet de sleutel eerst op te halen bij het kantoor van LekkerNaarZee aan het Dorpsplein.

Callantsoog is eveneens vrij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Schagen gaat er regelmatig een bus (lijn 152) naar het dorp. Stapt u bij de eerste halte in het dorp uit, u bent dan vlak bij het kantoor van LekkerNaarZee voor de sleuteloverdracht. Enkele haltes verder (Halte Duinroosweg) is de dichtsbijzijnde halte bij het park. Vanaf hier is het circa 7 minuten lopen. 

 

 

Huizen op de Garnekuul ->
strand zee callantsoogfietsen duinen natuur callantsooggarnekuul 77strand zee duindorpsplein callantsoogduinen strand natuur callantsoogfietsen callantsoog westfriese dijktulpenvliegeren strand
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen