Golven Callantsoog

De Wijde Blick


Wil jij vanuit dit appartement ook de zee horen ruisen? 

 
De Wijde Blick is een fraai appartementencomplex met eigen parkeergarage aan de rand van Callantsoog, tegenover de strandopgang, waardoor het brede zandstrand en de zee gemakkelijk bereikbaar zijn. Op loopafstand van het levendige centrum vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals een bakker, slager en supermarkt, terwijl het ook een ideale uitvalsbasis biedt voor uitstapjes naar Den Helder, Schagen, Alkmaar en andere kustplaatsen, met uitzicht op het Zwanenwater natuurreservaat.


Bekijk direct onze huizen in de Wijde Blick

 

De Wijde Blick is een mooi appartementencomplex met eigen parkeergarage, dus u heeft altijd uw eigen parkeerplaats. Het ligt aan de rand van Callantsoog, schuin tegenover de strandopgang. U hoeft alleen maar de straat over te steken om bij het brede zandstrand en de zee te komen. 

Locatie

Maar De Wijde Blick ligt ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum van Callantsoog. Hier vindt u alles wat u nodig heeft: een warme bakker voor de verse broodjes, een goede slager, een grote supermarkt die alle dagen van het jaar geopend is. Maar ook diverse restaurants, cafés en leuke winkeltjes. Om wat te eten, te drinken en te shoppen.

Wat is er te doen

De Wijde Blick is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, bijvoorbeeld met de fiets, in de omgeving. Zo kunt u havenstad Den Helder bezoeken, of het pittoreske stadje Schagen met in de zomer elke donderdag de Westfriese Markt met klederdrachten en oude ambachten. Of Alkmaar met een oud, historisch centrum en de kaasmarkt op de vrijdagen. Maar ook de kustplaatsen Sint Maartenszee, Petten, Schoorl en Bergen zijn een bezoekje waard. Zelfs Amsterdam is vanuit hier niet ver: binnen een uur stap je uit in het centrum van Amsterdam.

Natuur 

De natuurliefhebbers komen ook aan bod: het appartement heeft uitzicht op natuurreservaat het Zwanenwater: hier kun je veel soorten vogels spotten.

Wijde Blick in CallantsoogAppartementencomplex Wijde Blick in CallantsoogKerk en molen CallantsoogDuinen bij Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen