zwembad callantsoog uitjes

Zwembad Callantsoog


"Duik in Plezier: De Top Zwembaden voor Je Vakantie Avontuur!"

Vakantie is de perfecte tijd om te ontspannen en te genieten van wat welverdiende rust en ontspanning. En wat is er verfrissender dan een duik in één van de zwembaden rondom Callantsoog of de Noordzee? Zwemmen is een geweldige manier om koel te blijven in de hitte en het is ook nog eens gezellig om met de hele familie te doen. 

Zwemmen in Callantsoog

Waar in de buurt van van Callantsoog is er een zwembad te vinden? Wij zetten dé zwembaden voor jou op een rijtje:

  • Onze eerste keus! zwembad Heersdiep: Veel biedend zwembad met binnen- en buitenbaden in Den Helder. Openingstijden: Ma-Vrij: 06:45 - 21.00 uur, zaterdag: 09.30 - 16.00 uur, zondag 08.30 - 16.00 uur. Aquacentrum Den Helder
  • Zwembad de Holle Bolle Plons: Groot zwemplezier voor de kleinste in Tuitjenhorn. Uitmuntend geschikt voor kinderen tussen de 0 tot 10 jaar oud. Openingstijden: ma-do 09.30 - 18.00, vrij-zo 09.30 - 19.00. Let op Juli en Augustus alleen open voor de vakantie vierende gasten op het campingpark.
  • Zwembad de Wiel: gevestigd in Schagen. Beschikt over een glijbaan van 74 meter! Zwembaddewiel.nl
  • Zwembad Landal Ooghduyne: in Julianadorp op het vakantiepark Ooghduyne vind je een familie zwembad. 7 dagen per week geopend, dagelijks gesloten van 13-14 uur. Reserveren hoeft niet (vol=vol).

Buiten zwemmen? Het kustdorp Callantsoog grenst aan de Noordzee. Het strand van Callantsoog wordt bewaakt door de reddingsbrigade. Zij hebben centraal op het strand in Callantsoog een post. Bij de strandopgang van Groote Keeten zijn zij ook aanwezig om een strand te bewaken. Wil jij een veilige stranddag, lees dan hier onze tips!

Activiteiten Callantsoog:

In Callantsoog zijn er vele activiteiten die je tijdens je vakantie kunt doen. Sportieve en ontspannen activiteiten. Hierover hebben wij al verschillende blogs geschreven. Ben jij iemand die van de wat sportieve activiteiten is? Bekijk deze 9 sportieve tips dan eens! Wandelen en de omgeving verkennen meer jou ding? Klik dan hier!

Met de kinderen naar Callantsoog:

Een vakantie met kinderen, daar gaat een goede voorbereiding aan te pas. Wat is er in de omgeving te doen met slecht weer in Callantsoog. Een indoor speelhal of museum. Bekijk onze familie vakantiegids voor meer tips met kinderen. 

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen