groente verse producten keetenburgh

Boerderijwinkel Keetenburgh in Groote Keeten


''Heerlijke verse producten en uitmuntende kwaliteit''

Groote Keeten de rustige badplaats met prachtige duinen en een mooi breed strand ten noorden van Callantsoog, heeft een boerderijwinkel. Hier vind je een ruim assortiment aan lokale verse producten, zuivel, huisgemaakte soepen, taarten, speciaalbieren, wijnen, bloemen en meer. De Boerderijwinkel Keetenburgh is geopend sinds oktober 2021. Op het logo zie je de schuur waarin de boerderijwinkel gevestigd is.

Mocht je op vakantie zijn in Groote Keeten, dan hoef je niet meer naar Callantsoog, Julianadorp of ‘t Zand om boodschappen te doen, want aan de Helmweg 10 vind je de Boerderijwinkel Keetenburgh die je van vele boodschappen kan voorzien. 

Assortiment

In de boerderijwinkel Keetenburgh vind je onder andere lokale versproducten, zuivel, huisgemaakte soepen, overheerlijke taarten, speciaal bieren, zuivel, bakmixen, smaakvolle wijnen en mooie bloemen. Ook zijn er verse eieren aanwezig van de enige echte eierboer uit Callantsoog. 

Openingstijden

De boerderijwinkel is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:30. Bestel je bij ons een Borrelbox voor tijdens je vakantie, dan kan deze bij de Boerderijwinkel Keetenburgh ophalen tussen 16.00 en 17.30 uur. Je vindt de boerderijwinkel in Groote Keeten aan de Helmweg 10, 1759 NE. 

Wil jij up-to-date blijven van informatie van de boerderijwinkel, volg ze dan op Facebook.

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen