zonsonderang callantsoog moeder en kind

Vakantiepark de Hasecamer


Een vakantie met de familie in de planning?
 

Ontdek onze ruime luxe vakantiehuizen, ontworpen voor comfort en stijl, geschikt voor grote gezelschappen van 8 tot 12 personen. Geniet van de weelderige voorzieningen en de prachtige omgeving, ideaal voor een verblijf met de familie en maak mooie herinneringen.


Bekijk direct onze huizen op de Hasecamer


Aan de buitenkant van het gezellige kustdorp Callantsoog ligt het autoluwe bungalowpark de Hasecamer. De Hasecamer ligt tegen het duinwatergebied ’t Kooibos en kust natuurgebied Abbestee aan. Vanaf het park bereikt u eenvoudig via een mooie route binnendoor langs het Kooibos het centrum van Callantsoog.

Over de Hasecamer

LekkerNaarZee biedt verschillende type huizen aan op de Hasecamer. Bent u op zoek naar een XL huis van 8 tot 12 personen. Dan bent u bij LekkerNaarZee op het juiste adres. Wij bieden op onder andere de Hasecamer XL vakantiehuizen aan van 8 tot 12 personen. Benieuwd naar XL huizen op andere locaties, bekijk ze hier gerust. Ook hebben wij op de Hasecamer huizen beschikbaar voor 2, 4 en 6 personen. 

Geschikt voor kinderen

Op De Hasecamer ligt een groot speelveld voor de deur. Hier bevinden zich 2 kleine voetbaldoeltjes, een volleybalnet, speeltoestel en trampoline (eigen risico). Veel vermaak vlakbij de woning. Voor families is dit park erg geschikt, er zijn vaak kinderen om mee te spelen.

Omgeving

Het park ligt aan de rand van kustdorp Callantsoog. Een gezellige badplaats direct naast de duinen en het Noordzeestrand. Het dorp heeft een mooi plein met verschillende horecazaken, een uitmuntende bakkerij en een van de beste ijszaken van Nederland. Alleen daarvoor zou u al komen. 

Nabij Callantsoog vindt u de gezellige winkelstad Schagen waar ’s zomers elke donderdag een authentieke West-Friese Markt is en Alkmaar met het gezellige oude stadscentrum op 30 minuten rijden met de auto. Maar ook Amsterdam is binnen een uur met de auto goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde winkels voor de vakantieboodschappen zijn in Callantsoog, De Albert Heijn is hier 365 dagen per jaar geopend.

Voor de actieve vakantieganger is de Hasecamer ook een mooie uitvalsbasis. Er zijn verschillende mooie fietsroutes in de buurt, u kunt heerlijk wandelen in natuurgebied het Zwanenwater, of direct vanaf de Garnekuul door natuurgebied Abbestee. Bekijk hiervoor ook onze pagina over wandelen en things to do.

Activiteiten

Zijn jullie mensen die het echt leuk vinden om er op uit te gaan als jullie op vakantie zijn. Dan zit je in Callantsoog op een goede plek! In de omgeving zijn veel dingen te doen en te bezichtigen. Onze collega heeft een week geleefd als toerist en deelde haar favoriete uitjes. Leuk om te doen als volwassenen met of zonder kinderen! Bekijk Juud’s weekplanning hier

Strand en uit eten

Callantsoog heeft 4 strandopgangen naar het strand. Hier hoeft u slechts 1 duinenrij over om het strand te bereiken. Vanaf de Hasecamer is de strandopgang ‘Strandslag’ het best te bereiken. Op het strand zijn verschillende strandpaviljoens te vinden, enkele hiervan zijn het hele jaar geopend. Hier kunt u terecht voor een drankje of een lekker diner. Uiteraard zijn er ook in het dorp zelf verschillende leuke en goede restaurants om uit eten te gaan. De meeste restaurants zijn hier het gehele jaar open. Het kan echter zijn dat enkele in de winterperiode tijdelijk gesloten zijn.

Ga jij een zomerse dag naar het strand wees dan voorbereid op de gevaren van de Noordzee, lees je hier goed in

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen