Strand to the Beach

Seinpost Callantsoog


Je vakantiewoning dichtbij zee?

De Seinpost biedt vakantiebungalows en appartementen voor 2 tot 7 personen, gunstig gelegen aan de duinen van Callantsoog en op loopafstand van het strand en het dorpsplein met diverse voorzieningen. Het park is kindvriendelijk, met een autovrije route naar het strand en speeltoestellen, en de omgeving biedt prachtige wandel- en fietsroutes, evenals nabijgelegen bezienswaardigheden zoals natuurgebied "Het Zwanenwater" en historische steden.
 

Bekijk direct onze huizen op de Seinpost 


De Seinpost,een unieke locatie: direct aan de voet van de enkele duinenrij van Callantsoog en daarmee met een paar honderd meter op loopafstand van het brede Noordzee strand en een aantal gezellige strandpaviljoens. Het gezellige dorpsplein met verschillende winkels, restaurants een ijssalon en de supermarkt zijn eveneens om de hoek.

Over de Seinpost

Op het rustig gelegen parkje De Seinpost verhuurt LekkerNaarZee leuke vakantiebungalows en een aantal vakantieappartementen in het appartementencomplex. De vakantiehuizen zijn van 2 tot 7 personen. De Seinpost heeft een eigen parkeerterrein waar u uw auto de hele vakantie kunt laten staan. Met de winkels op loopafstand hoeft u uw auto namelijk de hele vakantie niet te gebruiken.

Kom langs en geniet van een weekje frisse gezonde zeelucht in Callantsoog. 

Kindvriendelijk

De Seinpost is een kindvriendelijke omgeving, u kunt via een autovrije route binnendoor met enkele minuten het strand bereiken en het terrein heeft vrijwel geen doorgaand verkeer. Ook staat een kleine glijbaan speeltoestellen.

Strand

Het strand is goed bereikbaar met een verharde strandopgang en op loopafstand. Het strand van Callantsoog wordt door velen beoordeeld als een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland: "een schoon niet te druk strand".  Kijk hier om meer te lezen over onze huizen binnen 500 meter van zee?

Omgeving

Naast het strand heeft Callantsoog veel meer te bieden. In het nabij gelegen Natuurreservaat "Het Zwanenwater" en in de weidse omgeving van Callantsoog zijn prachtige wandelingen te maken. De fiets liefhebber kan in onze mooie weidse omgeving vele ANWB- knooppunt routes volgen. Bijvoorbeeld naar enkele gezellige plaatsjes als Schagen, Schoorl of Den Helder. Maneges bieden de paardenliefhebber vele mogelijkheden en de sportieve surfer of kite surfer heeft op het strand een eigen strandvak. Ondanks het veilige vlakke strand is in de zomer overdag altijd de reddingsbrigade en een strandwacht aanwezig, waardoor Callantsoog een zeer veilige badplaats voor groot en klein is.

Tip: Ga voor warme broodjes bij het ontbijt naar Bakkerij van der Ploeg en vergeet niet uw ijsje te halen bij ijssalon IJsie Prima

Wat is er te doen?

De badplaats Callantsoog ligt in het grootste bloembollengebied van Nederland. Vlakbij zijn Alkmaar met zijn kaasmarkt en Schagen met een traditionele Westfriese markt waar velen in klederdracht komen. Op een afstand van nog geen uur reizen met de auto kunt u Medemblik, Hoorn, Enkhuizen, Marken, Volendam of Edam bezichtigen die in vroegere tijden zeer belangrijke Zuiderzeesteden waren. Deze plaatsen bezitten talloze historische bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Ook Amsterdam is met de auto of de trein met een klein uur eenvoudig en snel te bereiken en zeker een bezoekje waard.

Seinpost Schepjes in het zandKindje met meeuwenmeeuwen bij de pier van Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen