Helmgras Strand

De Blenck


Park de Blenck: Authentiek Genieten aan de Noordzeekust


Ontdek park de Blenck in het charmante kustdorp Callantsoog, een authentiek bungalowpark dichtbij duinen en strand. Geniet van autovrije paden, een speeltuin voor kinderen en de nabijheid van het gezellige centrum en de zee.

In het gezellige Noord-Hollandse kustdorpje Callantsoog ligt het park de Blenck. De Blenck is een mooi authentiek familievriendelijk bungalowpark, gelegen aan de rand van Callantsoog. De Blenck ligt circa 1 km van de duinen en het strand, te voet circa 15 minuten. Met de fiets bent u zowel binnen 5 min op het strand als in het gezellige centrum van het dorp. Er is ook een mooie route vanaf de Blenck waarmee u binnendoor, door een klein duin/heide natuurgebied, het centrum kunt bereiken.
 

Bekijk direct onze huizen op de Blenck


Over park de Blenck

Het park de Blenck is autoluw met alleen bestemmingsverkeer voor de vakantiebungalows, midden in het park bevindt zich een grote leuke speeltuin voor de kinderen met verschillende speeltoestellen en een groot grasveld. Alle bungalows op het vakantiepark de Blenck hebben een eigen tuin met terras en de beschikking over een eigen parkeerplaats vlak bij de bungalows.

Eventueel kunt u in het naastgelegen Fletcher badhotel tegen betaling gebruik maken van de squashbanen of de sauna.

Omgeving

Het gemoedelijke centrum van Callantsoog met talrijke cafés en winkels ligt op loopafstand. De supermarkt is het hele jaar door open. U kunt in Callantsoog gezellig een hapje en een drankje doen. Maar bijvoorbeeld ook in één van de strandpaviljoens, met prachtig uitzicht op de zee, waarvan er enkele het gehele jaar geopend zijn.

Wat is er te doen?

Of ga op onderzoek uit in de omgeving: bijvoorbeeld op de fiets! Zomers ligt het park omringd door bloeiende bollenvelden. Huur een fiets bij LekkerNaarZee: die wordt bij uw huisje bezorgd en ook weer opgehaald.

Trek de natuur in: langs de duinen naar natuurgebied het Zwanenwater, of ga naar havenstad Den Helder, pittoresk plaatsje Schagen met in de zomer elke donderdag een authentieke Westfriese Markt met klederdrachten of naar Alkmaar met haar internationaal bekende Kaasmarkt op vrijdag.

Kortom: Bent u op zoek bent naar een leuk vakantiehuis aan zee, op zoek naar een vakantiehuis in een gezellige badplaats zoals Callantsoog, op zoek bent naar een vakantiehuis met lekkere tuin en op loopafstand van het strand... Boek een vakantiewoning op de Blenck in Callantsoog!

Strandpaviljoen Callantsooguitzicht vanaf strandpaviljoen in CallantsoogStrandhuisjes in CallantsoogDuinen bij Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen