Tulpenveld en duinen

Octaaf Callantsoog


Komt u genieten in één van deze rustig gelegen vakantiehuizen?


Op het Octaaf geniet u van een welverdiend rustige vakantie aan zee, net buiten Callantsoog, grenzend aan duinnatuurgebieden. Lekker Naar Zee verhuurt zeven verschillende vakantiehuizen, elk geschikt voor 6 personen, met moderne inrichting en ruime tuinen. Ontdek ook nabijgelegen steden zoals Alkmaar en Schagen, en geniet van gezinsuitjes zoals park Hoenderdaell en speeltuin de Goudvis.


Bekijk direct onze huizen op 't Octaaf


Genieten van een rustige (familie) vakantie aan zee. Dat doet u op het Octaaf. Een heerlijke rustige vakantieplek, net buiten het gezellige kustplaatsje Callantsoog.  Het Octaaf ligt tegen het duinnatuurgebiedje ’t Kooibos en kustnatuurgebied Abbestee aan. Vanaf het Octaaf bereikt u eenvoudig via een mooi binnendoor route langs het Kooibos het centrum van Callantsoog.

Over het Octaaf

Lekker Naar Zee verhuurt op Octaaf 7 verschillende vakantiehuizen, elk geschikt voor 6 personen. Elk huis heeft een eigen karakter en een eigen sfeer. De huizen staan op ruime kavels, met verschillend ingerichte tuinen. Het ene huis heeft een groot terras, een ander een wat natuurlijkere tuin met groot gazon. Alle huizen zijn echter modern ingericht en goed uitgerust met ruime keuken, grote eettafel en een goede zithoek.

Omgeving

In de nabije omgeving van Callantsoog zijn verschillende steden en dorpjes waarbij een bezoek de moeite waard is. Enkele aanraders om tijdens uw vakantie te bezoeken zijn de stad Alkmaar en het dorp Bergen, welke met circa 30 minuten te bereik zijn. Alkmaar heeft een mooi historisch centrum, waar zomers wekelijks de bekende kaasmarkt plaatsvindt.

Dichterbij is de stad Schagen. Hier staat het ’s Zomers bol van de activiteiten, met als een van de hoogtepunten de West-Friese markt op de donderdagen. U ervaart dan een uniek stukje Hollandse (of West-Friese Folklore) geschiedenis tijdens de West-Friese historisch optocht.

Gezinsuitjes in de buurt

Een dag minder weer is geen ramp, ook niet als u met de familie op vakantie bent. Voor kinderen is er genoeg te beleven in en om Callantsoog. Een middagje naar de dierentuin? Dan is park Hoenderdaell erg geschikt, een ruim en natuurlijk opgezet park met als hoogtepunt de leeuwenopvang van Stichting leeuw. Overdekt spelen kan bij speeltuin de Goudvis in Sint Maartenszee, slechts op een paar minuten van Callantsoog. En een subtropisch zwembad vindt u in Julianadorp.

Wat heeft Callantsoog te bieden?

U hoeft uiteraard Callantsoog niet uit, want ook in het dorp zelf is genoeg te beleven. Zo is er wekelijks in het hoogseizoen een braderie. En in het dorp en omliggende plaatsen zoals Groote Keeten en Sint Maartenszee zijn wekelijks rommel- en kofferbakmarkten. Daarnaast heeft het Dorpsplein in Callantsoog met verschillende restaurants en winkels, een echte vakantiesfeer. Op het strand zijn enkele strandpaviljoens het gehele jaar geopend, en kunt u dus ook in de winter uit eten met uitzicht op zee. 

Meeuwen op de pier bij Callantsoogvakantiepark Octaaf in CallantsoogOctaaf vakantiehuis in CallantsoogStrand Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen