Meeuwen strand Nederland

Op 't Landtweg Callantsoog


Waarom vakantie Op 't Landtweg?
 

Op 't Landtweg in Callantsoog biedt een unieke vakantie-ervaring met autoluwe straten, vlakbij het strand en het levendige centrum. Ideaal voor gezinnen dankzij de veilige omgeving en nabijheid van voorzieningen, terwijl leuke uitstapjes naar nabijgelegen steden zoals Schagen en Alkmaar mogelijk zijn.

 

Bekijk direct onze huizen aan Op 't Landtweg
 

Op zoek naar een locatie waar u uw auto de hele vakantie niet nodig zult hebben? Dat biedt de Op `t Landtweg: misschien wel het mooiste straatje van Callantsoog. Aan het einde van een autoluw en zeer gezellig straatje, woont u praktisch op de duinopgang naar het strand en letterlijk om de hoek van het gezellige centrum, met restaurantjes, de warme bakker en de ijscoboer.

Over op ‘t Landtweg

Op ’t Landtweg is een leuk straatje met een aantal unieke en verschillende vakantiehuizen. De ligging is uniek, vlakbij alle gezelligheid van Callantsoog en door slechts een duinenrij met 200 meter ook op slechts enkele minuten lopen van het mooie zandstrand en de zee. Op ‘t Landtweg is een mooi en rustig straatje met vrijwel alleen bestemmingsverkeer.

Geschikt voor kinderen

Doordat het straatje autoluw is, is de locatie ook zeer geschikt voor een vakantieverblijf met kinderen. LekkerNaarZee verhuurt een groot aantal van de vakantiehuizen op deze plek, waarvan sommige met een goed omheinde tuin, ideaal voor wanneer u met kinderen op vakantie gaat of uw huisdieren meeneemt.

Voorzieningen

Vanaf uw vakantieadres bent u met enkele minuten op het strand alsook bij de bakker of supermarkt voor uw boodschappen. De Supermarkt is jaarrond geopend.

Wat is er te doen?

In het gezellige centrum vindt u een verscheidenheid aan winkeltjes en restaurants welke vrijwel het gehele jaar geopend zijn. Op het strand zijn een aantal strandpaviljoens te vinden, een aantal hiervan zijn ook in het najaar en de winter geopend.

Met alles binnen loopafstand heeft u in principe de auto de hele vakantie niet nodig. Mocht u er echter op uit willen; leuke uitjes zijn: een bezoek aan het stadje Schagen, een fietstocht over de Westfriese Omringdijk of een bezoek aan Alkmaar. 

Lepelaarsweg CallantsoogDorpsgezicht van CallantsoogVakantiehuisje de Mees in de duinen van CallantsoogVoorkant van Op t Landtweg 291surfschool CallantsoogOp t Landtweg 16Lepelaarsweg Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen