romantisch zonsondergang strand zee avond

Wist je dat...

 

... we een top 3 met spullen hebben die we niet terug sturen?

Vorige week deelden we een bericht met de top 3 van meest geretourneerde items. Maar wist je dat we ook een lijst hebben met de meest gevonden items die we meestal niet retourneren, tenzij erom wordt gevraagd? Vaak vinden we sokken, handdoeken en items waarvan we liever geen foto op sociale media plaatsen... de laatste kun je zelf invullen.
 

... de top 3 meest teruggestuurde items knuffels, opladers en kleding zijn?

"Ik ga op vakantie en ik neem mee..." is vaak een uitgebreide lijst, maar wat vergeet je soms weer mee naar huis te nemen? Deze week kijken we naar de top 3 van meest geretourneerde items van het afgelopen jaar: knuffels, telefoonopladers en kleding. Vergeet dus niet ook te denken aan "Ik ga naar huis en ik neem mee".

P.S. wij vinden het niet erg om spullen terug te sturen.
 

... de Albert Heijn in Callantsoog 365 dagen per jaar geopend is?

Bij het inchecken wordt ons vaak gevraagd of er een supermarkt in Callantsoog is en waar deze te vinden is. Goed nieuws! Callantsoog heeft een Albert Heijn, gelegen in het centrum op Schoolstraat 3. De winkel is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00, dus zelfs als je 's avonds na het eten nog trek hebt, kun je gewoon je snacks halen!

 
... er sinds oktober 2021 een boerderijwinkel is geopend in Groote Keeten?

Ontdek bij boerderijwinkel Keetenburgh in Groote Keeten lokale verse producten, huisgemaakte soepen, heerlijke taarten, speciaalbieren, zuivel, bakmixen en prachtige wijnen. De boerderijwinkel is de ideale bestemming voor liefhebbers van ambachtelijke lekkernijen.

  • Is gevestigd op de Helmweg 10, 1759 NE, Groote Keeten.
  • En is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:30


... wij 17 huizen bieden met open haard?

Wil je gezellig bij de open haard zitten tijdens het najaar of de winter? Boek dan een huisje met open haard. Op onze website hebben we zelfs een filteroptie waarmee je alleen de huizen ziet die een open haard hebben! Bekijk hier deze vakantiehuizen!


... Callantsoog gebouwd is op het oude eiland 't Oghe?

Het hedendaagse Callantsoog, voorheen bekend als het eiland 't Oghe, heeft een cruciale rol gespeeld in de vorming van de Kop van Noord-Holland. Gebouwd op de overblijfselen van het oude eiland, dat herhaaldelijk door de zee werd geteisterd, hebben de bewoners altijd gestreden om te overleven. Veel van deze geschiedenis is nog steeds zichtbaar in het landschap, wat een fascinerend verhaal vertelt.
 

... je bij ons 107 huizen vindt waar huisdieren zijn toegestaan?

Lekker uitwaaien met de hond op het strand, in het bos of door de duinen? Boek jouw vakantie samen met jouw huisdier bij LekkerNaarZee. De huizen geschikt voor huisdieren vind je hier.
 

... wij het grootste aanbod XL huizen in Callantsoog en Groote Keeten hebben?

Ga jij met 8 personen of meer op vakantie? Wij bieden een ruim aanbod aan familiehuizen! Fijne huizen, ruim en gelegen op mooie locatie's in de kustdorpen.

*Onze XL huizen zijn niet geschikt voor jeugdgroepen of om uitgebreid te feesten.


... wij 73 vakantiehuizen bieden die binnen 750 meter van het strand af liggen?

Hoe fantastisch is het om zo dicht bij het strand te verblijven? Vanuit je vakantiehuis loop je zo naar het strand toe, ideaal toch?. Vind hier vind je alle vakantiehuizen op 750 meter van het strand.


... wij 102 vakantiewoningen bieden die gelijkvloers zijn?

Heb je wat moeite met bewegen of vind je het gewoon prettig om alles gelijkvloers te hebben? We hebben 102 woningen waarbij minstens een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn, of er is een lift om naar de woning te gaan.

Let op: Hecht je waarde aan een woning die is aangepast voor mindervaliden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We assisteren je graag bij het vinden van een geschikte accommodatie.

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen