Wist je dat...

Wist je dat... Callantsoog gebouwd is op het oude eiland 't Oghe?

Het huidige Callantsoog of beter het vroegere eiland 't Oghe heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vormgeving van de Kop van Noord Holland. Callantsoog is gebouwd op de restanten van het oude eiland 't Oghe' en is meerdere malen door de zee overspoeld. De bewoners hebben altijd moeten vechten om hun bestaan. Veel informatie en sporen in het landschap zijn nog aanwezig en vertellen een boeiend verhaal.

Info: Callantsoogstrand.nl

Wist je dat... je bij ons 107 huizen vindt waar huisdieren zijn toegestaan?

Lekker uitwaaien met de hond op het strand, in het bos of op de heide? Boek jouw vakantie samen met jouw huisdier bij LekkerNaarZee

Wist je dat... wij het grootste aanbod XL huizen in Callantsoog en Groote Keeten hebben?

Ga jij met 8 personen of meer op vakantie? Wij bieden een ruim aanbod aan familiehuizen! Fijne huizen, ruim en gelegen op mooie locatie's in de kustdorpen.

*Onze XL huizen zijn niet geschikt voor jeugdgroepen of om uitgebreid te feesten.

Wist je dat... wij 73 vakantiehuizen bieden die binnen 750 meter van het strand af liggen?

Hoe ideaal is ht dat je zo dicht bij het strand zit. Zo kan je heerlijk vanaf je vakantiehuis lopend naar het strand toe. 

Wist je dat... wij 113 woningen beiden die gelijkvloers zijn?

Ben jij iets slechter ter been of vind je het gewoon fijn om alles op de begane grond te hebben? Wij bieden 113 woningen aan waarvan er in ieder geval een slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping zijn of er is een lift aanwezig om naar de woning te komen.

Let op: is het voor jou van belang dat de woning is aangepast voor mindervalide? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte woning.

 

Zoek in ons aanbod van 143 vakantiehuizen