Wist je dat...

Wist je dat... We ook een top 3 hebben met spullen die we niet hebben terug gestuurd?

Vorige week deelde wij een bericht met de top 3 meest terug gestuurde spullen. Wij hebben ook een lijstje met meest gevonden spullen die we meestal niet terug sturen. Tenzij er naar gevraagd wordt natuurlijk. De schoonmaak vind vaak sokken, handdoeken en spullen waarvan we liever geen foto op social media plaatsen.... Vul de laatste zelf maar in.

Wist je dat... De top 3 meest teruggestuurde items knuffels, opladers en kleding zijn?

Ik ga op vakantie en ik neem mee... Ik hoor je al denken "knuffel van het kind, oplader, dat ene shirtje, zwembroek/bikini/badpak enz..". Soms vergeet je het dan wel weer mee naar huis te nemen. Wij hebben even gekeken naar wat wij het afgelopen jaar allemaal hebben opgestuurd, deze week beginnen we met de top 3 meest terug gestuurd items! Dat zijn knuffels, telefoon opladers en kleding.
Bedenk dus ook "ik ga naar huis en ik neem mee".

P.S. wij vinden het niet erg om spullen terug te sturen.

Wist je dat... De Albert Heijn in Callantsoog 365 dagen per jaar geopend is?

Wij krijgen bij het inchecken vaak de vraag of er ook een supermarkt in Callantsoog is en waar deze zich bevindt. Callantoog heeft een Albert Heijn. Deze vind je midden in het centrum op de Schoolstraat 3. De winkel is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00. Dus heb jij 's avonds na het eten toch nog lekkere trek, kun jij gewoon je snack halen!

Wist je dat... Er sinds oktober 2021 een boerderijwinkel is geopend in Groote Keeten?

Dit weekend opent de boerderijwinkel Keetenburgh in Groote Keeten. Hier vind je onder andere lokale vers producten, huisgemaakte soepen, overheerlijke taarten, speciaal bieren, zuivel, bakmixen en mooie wijnen.
De boerderij winkel:

  • Is gevestigd op de Helmweg 10, 1759 NE, Groote Keeten.
  • En is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:30

Wist je dat... Wij 20 huizen bieden met open haard?

Wil jij er lekker knus bij zitten in het najaar of in de winter. Boek dan een huisje met openhaard. Op onze website bieden wij hier zelfs een filter optie voor. Zo krijg je alleen de huizen te zien die wij aanbieden met open haard! Bekijk ze hier!

Wist je dat... Callantsoog gebouwd is op het oude eiland 't Oghe?

Het huidige Callantsoog of beter het vroegere eiland 't Oghe heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vormgeving van de Kop van Noord Holland. Callantsoog is gebouwd op de restanten van het oude eiland 't Oghe' en is meerdere malen door de zee overspoeld. De bewoners hebben altijd moeten vechten om hun bestaan. Veel informatie en sporen in het landschap zijn nog aanwezig en vertellen een boeiend verhaal.

Info: Callantsoogstrand.nl

Wist je dat... je bij ons 107 huizen vindt waar huisdieren zijn toegestaan?

Lekker uitwaaien met de hond op het strand, in het bos of op de heide? Boek jouw vakantie samen met jouw huisdier bij LekkerNaarZee. De huizen geschikt voor huisdieren vind je hier.

Wist je dat... wij het grootste aanbod XL huizen in Callantsoog en Groote Keeten hebben?

Ga jij met 8 personen of meer op vakantie? Wij bieden een ruim aanbod aan familiehuizen! Fijne huizen, ruim en gelegen op mooie locatie's in de kustdorpen.

*Onze XL huizen zijn niet geschikt voor jeugdgroepen of om uitgebreid te feesten.

Wist je dat... wij 73 vakantiehuizen bieden die binnen 750 meter van het strand af liggen?

Hoe ideaal is ht dat je zo dicht bij het strand zit. Zo kan je heerlijk vanaf je vakantiehuis lopend naar het strand toe. Hier vind je de huizen.

Wist je dat... wij 113 woningen beiden die gelijkvloers zijn?

Ben jij iets slechter ter been of vind je het gewoon fijn om alles op de begane grond te hebben? Wij bieden 113 woningen aan waarvan er in ieder geval een slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping zijn of er is een lift aanwezig om naar de woning te komen.

Let op: is het voor jou van belang dat de woning is aangepast voor mindervalide? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte woning.

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen