Noord Holland strand

Groote Keeten

Bekijk direct onze huizen in Groote Keeten

Groote Keeten is gelegen aan de kust, in de Kop van Noord-Holland. De badplaats ligt vlak achter de duinen, waardoor het strand vanaf het vakantiepark makkelijk te bereiken is. Het strand is hier breed, rustig en schoon. Ook de duinenrij is breed, wat u mooie wandelingen of fietstochten door de duinen biedt.

In Groote Keeten vindt u gezellige restaurants; De Princenkeet en strandpaviljoen Klavertje Vier.

Omgeving

Het landschap rondom Groote Keeten bestaat uit strand, zee, duinen, polders en bloembollenvelden.
Deze streek staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland. Zowel een echte strandvakantie, als een fiets- en wandelvakantie is in Groote Keeten een mogelijkheid. De talrijke fietspaden en wegen in de omgeving, bieden genoeg mogelijkheden voor fietsers.

Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen is Groote Keeten een ideale plek om uw vakantie door te brengen. In het voorjaar staan de bollenvelden prachtig in bloei.

Fietsliefhebbers kunnen fietsen in het dorp huren en een mooie tocht langs de bollenvelden maken. ’s Winters en in het najaar kun je mooie wandelingen maken over het strand, door de duinen en in het bos.

Ook is Groote Keeten een goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar gezellige dorpen en steden meer landinwaarts. In het voor- en naseizoen is het rustiger, bovendien is een vakantie in deze periode aantrekkelijk door de sterk gereduceerde prijzen.
Strandtent in CallantsoogVolleybal op het strand van CallantsoogBlokarten op het strand van Groote KeetenDuinopgang Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 132 vakantiehuizen