Noord Holland strand

Groote Keeten


"Verken de Rust van Groote Keeten: Serene Stranden en Uitgestrekte Duinen."

Groote Keeten, gelegen aan de rustige kust van de Kop van Noord-Holland, biedt gemakkelijke toegang tot het brede, serene en schone strand, evenals tot de uitgestrekte duinen voor prachtige wandelingen en fietstochten. Voor rustzoekers is het de ideale bestemming, dicht bij Callantsoog. In de omgeving vindt u gezellige restaurants zoals De Princenkeet en strandpaviljoen Klavertje Vier, terwijl de regio bekend staat om zijn diversiteit aan landschappen, waaronder stranden, duinen, polders en bloembollenvelden.

 

Bekijk direct onze huizen in Groote Keeten

 

Groote Keeten is gelegen aan de kust, in de Kop van Noord-Holland. De badplaats ligt vlak achter de duinen, waardoor het strand vanaf het vakantiepark makkelijk te bereiken is. Het strand is hier breed, rustig en schoon. Ook de duinenrij is breed, wat u mooie wandelingen of fietstochten door de duinen biedt.

In Groote Keeten vindt u gezellige restaurants; De Princenkeet en strandpaviljoen Klavertje Vier.

Omgeving

Het landschap rondom Groote Keeten bestaat uit strand, zee, duinen, polders en bloembollenvelden.
Deze streek staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland. Zowel een echte strandvakantie, als een fiets- en wandelvakantie is in Groote Keeten een mogelijkheid. De talrijke fietspaden en wegen in de omgeving, bieden genoeg mogelijkheden voor fietsers.

Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen is Groote Keeten een ideale plek om uw vakantie door te brengen. In het voorjaar staan de bollenvelden prachtig in bloei.

Fietsliefhebbers kunnen fietsen in het dorp huren en een mooie tocht langs de bollenvelden maken. ’s Winters en in het najaar kun je mooie wandelingen maken over het strand, door de duinen en in het bos.

Fiets

Neem uw fiets mee of huur een fiets bij LekkerNaarZee. Via LekkerNaarZee kunt u diverse fietsen huren, deze wordt op uw vakantieadres bezorgd en ook weer opgehaald. Met de fiets kunt u binnen enkele minuten het strand bereiken, eveneens zijn er in de omgeving verschillende mooie fietsroutes door de duinen en bezienswaardigheden. Liever te voet naar het strand? Huur dan een bolderwagen bij LekkerNaarZee.

Ook is Groote Keeten een goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar gezellige dorpen en steden meer landinwaarts. In het voor- en naseizoen is het rustiger, bovendien is een vakantie in deze periode aantrekkelijk door de sterk gereduceerde prijzen.
 

Dagje uit

In Groote Keeten zelf is genoeg te doen aan activiteiten maar ook op kleine afstanden zijn leuke dagjes uit te plannen. Bezoek in Anna Paulowna Dierenpark en Landgoed Hoenderdaell. In Schagen de weekmarkt op zaterdag of in Den Helder het Marinemuseum of ga op pad met de Waddenexplorer om zeehonden te bekijken. Met de boot naar Texel is ook een aanrader! Nog meer uitjes of activiteiten? Bekijk onze blogpagina

Strandtent in CallantsoogVolleybal op het strand van CallantsoogBlokarten op het strand van Groote KeetenDuinopgang Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen