Strand van Julianadorp met mensen

Over Julianadorp


"Op zoek naar een fijne vakantiebestemming? Waarom niet Julianadorp verkennen?

Verken Julianadorp, een charmante kustplaats genesteld tussen bloemenvelden en uitgestrekte duinen, perfect voor uw volgende vakantie aan zee. Ontdek de ontspannende en avontuurlijke mogelijkheden die deze prinselijke gemeenschap te bieden heeft. Ontdek onze luxueuze vakantiehuizen, een aantal vakantiehuizen zijn uitgerust met een ontspannende sauna en een verkwikkende jacuzzi.

Iets onder Den Helder ligt aan de kust Julianadorp. Een gemeenschap die sinds de geboorte van prinses Juliana deze naam draagt. Midden tussen de bloemenvelden en de duinen ligt het dorp op een ideale locatie voor uw vakantie.
 

Bekijk hier alle huizen in Juliadorp


Wat te doen in Julianadorp

Julianadorp biedt alle accommodaties die u voor uw vakantie nodig heeft. Zo zijn er oa. volop mogelijkheden om te watersporten, is er een golfbaan en een overdekt subtropisch zwembad. Het dorp beschikt daarnaast over verschillende winkelcentra, eetgelegenheden en andere horeca.

Wilt u meer weten over de regio en wat er zoal te doen is, dan verwijzen wij u graag door naar onze blog Thing to do in Julianadorp aan zeeHier vindt u ook meer informatie over de mogelijkheden in de omgeving.

Omgeving Julianadorp

Vlak bij het mooie vakantiepark Oogduyne waar LekkerNaarZee huizen verhuurt, ligt een mooi duin natuurgebied. Hier kunt u heerlijk door de duinen fietsen. Op de fiets is het een prachtige toch naar Den Helder, geniet onderweg van de mooi Noord Hollandse bloemenvelden en het natuurgebied Mariëndal.

Juliandorp, slechts 20 minuten van de veerboot naar Texel, narbij het gezellige Schagen met op donderdagen een oud hollandse folklore optocht “de westfriese markt”, en een goed uitvalsbasis voor de dagtrip naar Alkmaar, Enkhuizen of Hoorn.

Vakantiehuizen

LekkerNaarZee verhuurt in Julianadorp huizen op het luxe vakantiepark Oogduyne.

U kunt tegen betaling gebruik maken van het op Park Oogduyne gelegen overdekte subtropisch zwembad, de golfbaan, midgetgolf, tennis en bowlingbaan. 

Strand van CallantsoogTulpen in het voorjaar bij CallantsoogKitesurfen op het strand van CallantsoogDuinen van Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen