Zonsondergang strand Nederland

De Korre, Callantsoog


Strandnabij Genieten: Vakantiepark De Korre in Callantsoog
 

Op loopafstand van het strand, de duinen en het centrum van Callantsoog ligt vakantiepark De Korre, een kleinschalig vakantieparkje met geschakelde vakantiebungalows. De vier vakantiehuizen op De Korre hebben allemaal een terras en een afgesloten tuin, ideaal voor een vakantie met huisdieren, en bieden elk een eigen parkeerplaats.
 

Bekijk direct onze huizen op de Korre


Net buiten het centrum van Callantsoog vindt u de leuke vakantielocatie De Korre. Een kleinschalig vakantieparkje met een aantal geschakelde vakantiebungalows. Op loopafstand van het strand, de duinen en het centrum van het gezellige dorpje Callantsoog is dit een heerlijke plek om uw vakantie te vieren.

De 4 vakantiehuizen die u bij ons kunt boeken op de Korre hebben allemaal een terras en afgesloten tuin waardoor zij aantrekkelijk voor als jij met je huisdier vakantie wilt vieren. Ieder vakantiehuis heeft zijn eigen parkeerplaats. 

Omgeving

Callantsoog is een klein kustplaatsje; het heeft een gezellige dorpskern en ligt vlak achter een enkele duinenrij. Dat maakt het dorp uniek en een top vakantiebestemming in Nederland. Het strand ligt namelijk binnen een paar honderd meter afstand van vakantiepark De Korre.

Dit is aan de Nederlandse kust uniek, bijna nergens is de afstand tot de zee zo klein als in Callantsoog, waarbij de duinen en de natuurlijke sfeer behouden zijn. Nergens is het strand zo toegankelijk als hier.

Het dorp is het hele jaar rond levendig, hoewel in het laagseizoen niet alle winkels de hele week geopend zijn. Echter: er is altijd wel een mogelijkheid om te lunchen of dineren en diverse strandpaviljoens zijn het hele jaar rond open. Hier kunt u genieten van uitzicht op zee met een romantische zonsondergang.

Wat is er te doen?

Of huur een fiets bij LekkerNaarZee, die wordt bij uw huisje bezorgd en ook weer opgehaald en ga op onderzoek uit in de omgeving. In het voorjaar kunt u genieten van de bloeiende bollenvelden. Trek de natuur in: langs de duinen naar natuurgebied het Zwanenwater of steek de weg over en loop door het natuurgebied abbestee. Een leuk uitje is een bezoek aan de havenstad Den Helder, pittoresk plaatsje Schagen met in de zomer elke donderdag een authentieke Westfriese Markt met klederdrachten of naar Alkmaar met haar internationaal bekende Kaasmarkt op vrijdag.

De Korre - Vakantie op loopafstand van het strand, de duinen en het gezellige dorpscentrum van Callantsoog.
 
 

 

de Korre CallantsoogTerrassen in CallantsoogTulpenvelden in de omgeving van CallantsoogBuitenkant de Korre CallantsoogStrandpaal in CallantsoogDrukke stranddag in Callantsoogde Korre CallantsoogUitrit de Korre Callantsoogvakantiepark de Korre Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen