Vakantiehuis met laapaal

Het is tijd om uw vakantie te plannen. Waar gaan jullie heen? Natuurlijk lekker naar zee! Jullie kijken welke huizen aan jullie wensen voldoen. Eén van die wensen is, een laadpaal bij het vakantiehuis. Jullie hebben een elektrische auto en vinden het belangrijk dat ook deze opgeladen kan worden. Laat het nou net zo zijn dat LekkerNaarZee daar rekening mee gehouden heeft!

Bekijk hier onze vakantiehuizen met laadpaal

Hoe makkelijk is het om tijdens de vakantie de auto direct te kunnen opladen bij uw woning. Helaas is vakantie met de elektrische auto nog altijd meer uitzoekwerk dan wanneer je met een "normale" auto op vakantie gaat. Immers, hoe ver is het rijden, moet ik onderweg nog laden, zo ja waar, en nog belangrijker kun je tijdens de vakantie ook nog ergens de auto opladen? Je wilt nog een dag op pad en ook bij de reis huiswaards is vertrekken met een volle accu wenselijk.  

Je wilt met de voorbereiding en tijdens de vakantie niet bezig zijn met de vraag waar kan je eigenlijk je auto kunt laden, je wilt niet naar het dorp rijden om er vervolgens achter te komen dat de laadpaal weer de hele dag bezet is, en heb je eindelijk je elektrische auto aan de stekker, hoe kom je dan weer bij je vakantiehuis? Kortom GEDOE waar je niet op zit te wachten.

LekkerNaarZee heeft de oplossing, namelijk het Vakantiehuis met Laadpaal. Wij hebben bij verschillende vakantiehuizen een laadpaal geplaatst. Enkele laadpalen voor je elektrische auto hebben we direct bij de woning zelf geplaatst, die laadpaal is dus voor u alleen beschikbaar. Een aantal andere laadpalen staan op een semi-publiekelijke locatie. Deze deelt u of met de buren of met een 10-tal andere vakantiehuizen, de laadpaal staat dan vrijwel altijd binnen 100 meter van uw woning. 

Benieuwd welke huizen bij LekkerNaarZee over een laadpaal beschikken, gebruik dat de filter "laadpaal" bij Zoek & Boek. Alle woningen in de buurt van een laadpaal komen dan te voorschijn. In de detail beschrijvingen van elke woning staat meer informatie over wat voor laadvoorziening het betreft. 

Vakantiehuis met laadpaal in Callantsoog & Groote Keeten

In Callantsoog direct aan de voet van de duinen verhuurd LekkerNaarZee een aantal huizen met privé laadpaal, lekker makkelijk en altijd beschikbaar. Aan de rand van het dorp bij de Octaaf huizen en de XL familiehuizen Op t Oog staan eveneens 5 semi-publieke laadpalen.  Deze laadpalen (binnen 100 meter van alle woningen) zijn te gebruiken voor de gasten van LekkerNaarZee.   

In Groote Keeten op het Sandepark heeft LekkerNaarZee 3 moderne twaalfpersoons vakantiehuizen in de verhuur. Deze beschikken ook over een eigen laadpaal. Bij de appartementen in het complex de Duinerei en het Strandleven in Groote Keeten is een openbare laadpaal te vinden.

Alles bij elkaar hebben wij nu al ruim 30 woningen waar zich een laadpaal bevindt op loopafstand (binnen 100 meter), of zelfs direct bij de woning. Dit betekent dus onbezorgd op vakantie met de elektrische auto, en met een volle accu naar huis.

De veiligheid van de laadpalen.

Naast het gemak van op vakantie laden, zorgen de geplaatste laadpalen er ook voor dat er minder gevaarlijke situaties ontstaan. Zo is het bij de vakantiehuizen absoluut niet niet toegestaan om uw auto op te laden via het stopcontact, al dan niet met verlengsnoeren. Het stroomverbruik is hiervoor te hoog met eerst al het risico dat de stoppen doorslaan maar ook omdat dit brandgevaarlijk is omdat de bekabeling niet toereikend is.

Auto opladen bij de vakantiehuizen van LekkerNaarZee

Hoe werkt het opladen van de elektrische auto bij de vakantiehuizen in Callantsoog? Heel simpel en eigenlijk zoals u gewend bent.  Je hebt ten eerste een laadpas nodig om het laden te starten. De laadpalen zijn verder uitgerust met een "Socket stekker type 2" (Mennekes), dit is in Europa de meest gebruikte stekker. Kom je met een elektrische Toyota of Nissan denk er dan aan een verloopstekker mee te nemen.

Service providers die geaccepteerd worden zijn: Allego, Bluecorner, Charge IT,  Digital Charging Solutions, EnBW, Ecotap, Eneco, EVBOX, Fastned, Flow Charging, Greenflux/Joulz, Ionity,  Justplugin,  Ladenetz,  Last mile solutions,  MKB brandstof,  Mobility+, Moobi, MultiTankcard, Newmotion, Porsche, Q8, Service House, Trafineo, Travelcard, Vandebron,  Vattenfall en XXIMO.

Duurzaam op vakantie aan zee

Duurzaamheid is iets waar we bij LekkerNaarZee naartoe werken. We hebben een aantal compleet energieneutrale vakantiewoningen gebouwd, deze zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. We rijden zelf met elektrische auto's en we houden ook rekening met onze gasten die aan duurzaamheid denken. Daarom hebben we bij verschillende vakantiehuizen in Callantsoog en Groote Keeten een laadpaal geplaatst. Zo is het mogelijk om tijdens je vakantie je elektrische auto op te laden.

Bekijk hier onze vakantiehuizen met laadpaal

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 132 vakantiehuizen