luxe  vakantiehuizen

Vakantiehuis met laadpaal Callantsoog

 

Plan je een duurzame vakantie? Ontdek onze vakantiehuizen met laadpalen, zodat je je elektrische auto gemakkelijk kunt opladen tijdens je verblijf aan zee.

Het is tijd om uw vakantie te plannen. Waar gaan jullie heen? Natuurlijk lekker naar zee! Jullie kijken welke huizen aan jullie wensen voldoen. Eén van die wensen is, een laadpaal bij het vakantiehuis. Jullie hebben een elektrische auto en vinden het belangrijk dat ook deze opgeladen kan worden. Laat het nou net zo zijn dat LekkerNaarZee daar rekening mee gehouden heeft! LekkerNaarZee verhuurd ruim 30 vakantiehuizen met een laadpaal met prive laadpaal, of laadpaal binnen loopafstand van het vakantiehuis.


Bekijk hier onze vakantiehuizen met laadpaal


Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis met laadpaal?

Hoe makkelijk is het om tijdens de vakantie de auto direct te kunnen opladen bij je vakantiehuis? Helaas is vakantie met de elektrische auto nog altijd meer uitzoekwerk dan wanneer je met een "normale" auto op vakantie gaat. Immers, hoe ver is het rijden, moet ik onderweg nog laden, zo ja waar, en nog belangrijker kun je tijdens de vakantie ook nog ergens de auto opladen? Je wilt nog een dag op pad en ook bij de reis huiswaards is vertrekken met een volle accu wenselijk.  

Je wilt met de voorbereiding en tijdens de vakantie niet bezig zijn met de vraag waar kan je eigenlijk je auto kunt laden, je wilt niet naar het dorp rijden om er vervolgens achter te komen dat de laadpaal weer de hele dag bezet is, en heb je eindelijk je elektrische auto aan de stekker, hoe kom je dan weer bij je vakantiehuis? Kortom GEDOE waar je niet op zit te wachten.

Hoe vindt ik een de vakantiehuizen met laadpaal?

LekkerNaarZee heeft de oplossing, namelijk het Vakantiehuis met Laadpaal. Wij hebben bij verschillende vakantiehuizen een laadpaal geplaatst. Enkele laadpalen voor je elektrische auto hebben we direct bij de woning zelf geplaatst, die laadpaal is dus voor jou alleen beschikbaar. Een aantal andere laadpalen staan op een semi-publiekelijke locatie. Deze deel je of met de buren of met een 10-tal andere vakantiehuizen, de laadpaal staat dan vrijwel altijd binnen 100 meter van jouw woning. 

Benieuwd welke huizen bij LekkerNaarZee over een laadpaal beschikken, gebruik dat de filter "laadpaal" bij Zoek & Boek. Alle woningen in de buurt van een laadpaal komen dan te voorschijn. In de detail beschrijvingen van elke woning staat meer informatie over wat voor laadvoorziening het betreft. 

Vindt vakantiehuis met laadpaal in Callantsoog & Groote Keeten:

In Callantsoog direct aan de voet van de duinen verhuurd LekkerNaarZee een aantal huizen met privé laadpaal, lekker makkelijk en altijd beschikbaar. Aan de rand van het dorp bij de Octaaf huizen en de XL familiehuizen Op t Oog staan eveneens 5 semi-publieke laadpalen. Deze laadpalen (binnen 100 meter van alle woningen) zijn te gebruiken voor de gasten van LekkerNaarZee.   

In Groote Keeten op het Sandepark heeft LekkerNaarZee 3 moderne twaalfpersoons vakantiehuizen in de verhuur. Deze beschikken ook over een eigen laadpaal. Bij de appartementen in het complex de Duinerei en het Strandleven in Groote Keeten is een openbare laadpaal te vinden.

Alles bij elkaar hebben verhuurd LekkerNaarZee nu al ruim 30 woningen waar zich een laadpaal bevindt op loopafstand (binnen 100 meter), of zelfs direct bij de woning. Dit betekent dus onbezorgd op vakantie met de elektrische auto, en met een volle accu naar huis.

Let op de veiligheid van de laadpalen.

Naast het gemak van op vakantie laden, zorgen de geplaatste laadpalen er ook voor dat er minder gevaarlijke situaties ontstaan. Zo is het bij de vakantiehuizen absoluut niet niet toegestaan om uw auto op te laden via het stopcontact, al dan niet met verlengsnoeren. Het stroomverbruik is hiervoor te hoog met eerst al het risico dat de stoppen doorslaan maar ook omdat dit brandgevaarlijk is omdat de bekabeling niet toereikend is.

Hoe werkt het auto opladen bij de vakantiehuizen van LekkerNaarZee?

Hoe werkt het opladen van de elektrische auto bij de vakantiehuizen in Callantsoog? Heel simpel en eigenlijk zoals u gewend bent.  Je hebt ten eerste een laadpas nodig om het laden te starten. De laadpalen zijn verder uitgerust met een "Socket stekker type 2" (Mennekes), dit is in Europa de meest gebruikte stekker. Kom je met een elektrische Toyota of Nissan denk er dan aan een verloopstekker mee te nemen.

Let op, alleen met de volgende laadpassen kun je laden bij LekkerNaarZee:

Service providers die geaccepteerd worden zijn: Allego, Bluecorner, Charge IT, Digital Charging Solutions, EnBW, Ecotap, Eneco, EVBOX, Fastned, Flow Charging, Greenflux/Joulz, Ionity, Justplugin, Ladenetz, Last mile solutions, MKB Brandstof, Mobility+, Moobi, MultiTankcard, Newmotion, Porsche, Q8, Service House, Trafineo, Travelcard, Vandebron, Vattenfall, XXIMO.

Meer weten over duurzaam op vakantie aan zee:

Duurzaamheid is iets waar we bij LekkerNaarZee naartoe werken. We hebben een aantal compleet energieneutrale vakantiewoningen gebouwd, deze zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. We rijden zelf met elektrische auto's en we houden ook rekening met onze gasten die aan duurzaamheid denken. Daarom hebben we bij verschillende vakantiehuizen in Callantsoog en Groote Keeten een laadpaal geplaatst. Zo is het mogelijk om tijdens je vakantie je elektrische auto op te laden.

Bekijk hier onze vakantiehuizen met laadpaal

 

Lees meer over elektrisch rijden en vakantie

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen