Culinair genieten tijdens de vakantie

Als je op vakantie gaat is het toch heerlijk om jezelf even extra in de watten te leggen? Hoe lekker is het dan als er voor je gekookt wordt. Niet in een restaurant, maar in de keuken van je vakantiehuis! Callantsoog beschikt over een ruime keuze aan restaurants, maar het is leuker om tijdens jullie vakantie te genieten van een privé chefkok aan huis!

Chef kok Booy Bakker van BBakker Culinair heeft werkervaring bij onder andere de Librije in Zwolle. Ondertussen is hij voor zichzelf gestart en biedt hij bijvoorbeeld diensten als chef aan huis en luxe catering aan. De ingrediënten voor een diner zijn seizoensgebonden, hij teelt deze in zijn eigen moestuin. 

Waar kunt u uit kiezen?

Naast een chef aan huis is het ook mogelijk om 2 verschillende kisten te bestellen. 

Chef aan huis

Het complete verrassingsdiner wordt op de gewenste locatie verzorgd door de chef. Dit diner is seizoensgebonden, wat zorgt voor steeds wisselende verrassende gerechten waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen. Laat u compleet verrassen door de diverse smaakvolle creaties. Uiteraard denkt de chef graag mee wanneer u speciale wensen heeft.

3, 4, 5 of 6 gangen | v.a. 4 personen | v.a. €39,50 p.p.

Uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement naar keuze, + € 8,00 per persoon per gang.

Amusekist

Een kist gevuld met heerlijke luxe gerechtjes. Laat u culinair verrassen en ervaar schitterende smaaksensaties.

5 hapjes per persoon | v.a. 2 personen | v.a. €29,50

Oesterkist

Een kist gevuld met heerlijke verse oesters, 3 heerlijke dressings (duindoorn, komkommer, tabasco) en bijbehorende garnituren.

Deze kist bevat minimaal 12 oesters | 4-6 personen | €45,00

Hoe werkt het bestellen of reserveren?

U kunt via ons contactformulier een aanvraag plaatsen. Deze sturen wij door naar de chef, hij zal contact met u opnemen zodat jullie de wensen op elkaar af kunnen stemmen. 

Bezig met laden

Aanvraag formulier BBCulinair

Er missen enkele gegevens, of druk nogmaals op verzenden.
Uw bericht is verstuurd
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen