Hond op Strand Noord Holland

Een vakantiehuis aan zee met hond?

Wij bieden prachtige vakantiewoningen in Julianadorp, Sint Maartenszee, Callantsoog, Groote Keeten, Schagerbrug, Oudesluis, Schoorl en Sint Maarten. Bekijk hier het aanbod en huur uw favoriete huisje aan zee met hond. Wij heten u en uw trouwe viervoeter graag welkom bij LekkerNaarZee! Want als u op vakantie gaat dan wilt u uw hond ook gewoon mee kunnen nemen toch?

Bij LekkerNaarZee vind je gegarandeerd een perfect vakantiehuis waar honden toegestaan zijn. 

Met een uniek en exclusief aanbod aan de kust van Noord-Holland biedt LekkerNaarZee prachtige vakantiehuizen in de duinen voor iedereen. Of je nu met een grote groep een onvergetelijk weekendje weg wilt beleven of op zoek bent naar een romantisch vakantie aan zee, onze vakantiewoningen bieden het allemaal. Uniek zijn ook onze vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan. Uw hond zal heel veel plezier beleven aan de omgeving. Dankzij zee, strand en duinen zijn onze vakantiehuisjes met hond het hele jaar door zeer populair.

Omgeving

In de Kop van Noord-Holland vindt u al onze vakantiehuizen. Met name in Callantsoog en omgeving. Callantsoog heeft een gezellig dorpsplein met leuke winkels, cafés, restaurants en terrasjes. In de diverse strandpaviljoens kunt u heerlijk eten of een borrel drinken bij zonsondergang. Callantsoog biedt u stranden, de Noordzee, duinen, polders, bloembollenvelden en bos! 

Huur een huis aan zee met hond bij LekkerNaarZee

Enthousiast geworden over het huren van een bungalow, appartement of vakantiehuisje aan zee met hond voor je vakantie of weekendje weg? Het enige wat u hoeft te doen is een badplaats aan zee én een huis uit te zoeken! Wij hebben de mooiste vakantiewoningen voor u uitgezocht, persoonlijk geïnspecteerd en goedgekeurd. Een huisje huren aan zee met hond? Bij LekkerNaarZee zijn u en uw hond altijd welkom!

honden langs het Strand van Sint Maartenszeemeeuwen op Strand van Sint Maartenszeei am to the beachRuige zee bij Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen