Sint Maartenszee Vakantiewoning

Park Wildrijk

Bekijk direct onze huizen op Park Wildrijk

Vakantiepark Wildrijk: een mooi groen bungalowpark met verschillende vrijstaande vakantiehuizen nabij de strandopgang van Sint Maartenszee. Het bevindt zich aan de voet van de duinen tussen Petten en Callantsoog. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw verdiende vakantie. LekkerNaarZee verhuurt hier een aantal mooie vakantiebungalows variërend geschikt voor 4 tot 14 personen.

Het park Wildrijk ligt in het gemoedelijke vakantiedorp Sint Maartenszee. Een top vakantielocatie aan de kust, ingesloten tussen de duinen en het typische Hollandse land met de West-Friese dijk en de polders.

Omgeving 

In de directe omgeving van het park zijn een supermarkt, tropisch zwembad, Avonturenpark, minigolf en fietsverhuur beschikbaar. Park Wildrijk is centraal gelegen tussen de gezellige dorpen Schoorl, Bergen en Callantsoog, gezellige dorpjes met leuke terrasjes en goede eetgelegenheden. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door afwisselend bos en de duinen, en natuurlijk in het voorjaar langs de prachtige bloeiende bollenvelden.

Boodschappen

Nabij het park op loop afstand, op camping Sint Maartenszee evenals aan de Belkmerweg in Sint Maartensvlotbrug is er een supermarkt geopend in het voor- en najaar. In Callantsoog is ook een supermarkt welke het gehele jaar geopend is.

Fiets

Wij adviseren u tijdens uw vakantie zelf fietsen mee te nemen of deze te huren, dit kan in de buurt bij Camping Sint Maartenszee, of Bungalowpark Campanula. Maar ook via LekkerNaarZee kunt u fietsen huren, die worden dan op uw vakantieadres bezorgd en ook weer afgehaald. Met de fiets kunt u binnen enkele minuten het strand bereiken, eveneens zijn er in de omgeving verschillende mooie fietsroutes en bezienswaardigheden.

Wat is er te doen?

Vakantie in Sint Maartenszee, vanaf hier wandelt of fietst u op uw gemak door het direct naastgelegen mooie duingebied naar het strand. Geen files, geen drukte maar nog lekker op vakantie met rust en ruimte. Het lokale strandrestaurant is nagenoeg het gehele jaar open voor levensgenieters. Lekker bijkomen van een strandbezoek of ‘s avonds wegdromen bij een prachtige zonsondergang.

Gezellig shoppen kan nabij in de authentieke plaatsen Bergen, Schagen en Alkmaar. Dit alles slechts op 20 minuten afstand.

Meertje bij Sint MaartenszeeStrand van Sint MaartenszeeStrand van Sint MaartenszeeStrandpaviljoen Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen