Oudeveer Zijper Eilant

Schagen centrum


Kom genieten van de Noord-Hollandse kust

Geniet van de prachtige landelijke omgeving rondom Schagen, met uitgestrekte weilanden, rustieke boerderijen en schilderachtige landschappen die uitnodigen tot ontdekking en ontspanning.

Omgeving

In de landelijke omgeving van Schagen vindt u het gezellige dorp Callantsoog, de winkelstad Schagen waar ’s zomers elke donderdag een authentieke Westfriese Markt is en kom naar de kaasmarkt in Alkmaar met het gezellige oude stadscentrum op 30 min. Maar ook Amsterdam is binnen een uur met de auto goed bereikbaar.

Wilt u in de zomer lekker naar het strand dan is het Noordzee strand slechts in 10 minuten met de auto bereikbaar. De stranden bij Groote Keeten, Callantsoog en Julianadorp staan bekend om hun natuurlijke sfeer en rust en ruimte. De dichtstbijzijnde winkels voor de vakantie boodschappen zijn in Anna Paulowna. Rondom Schagen zijn er diverse interessante fietsroutes, bekijk hiervoor de knooppunten borden in de buurt.

Vervoer

Station Schagen ligt binnen 10 autominuten van Callantsoog of pak een bus richting Callantsoog. De omgeving Schagen leent zich ook goed om per fiets deze omgeving te verkennen.

Waterrijke omgeving en nabij Noord-Hollandse kust

 

ophaalbrugZijpe Eilant OudesluisBuitenbad bij Zijper Eilant in OudesluisSchapen in omgeving van Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen