Vogels boven zee

De Belkmerweg, Sint Maartenszee


Ontdek de betoverende Belkmerweg: een idyllische vakantiebestemming aan de kust van Sint Maartenszee?

Op slechts een korte 10 minuten fietsen van het betoverende strand van Sint Maartenszee ligt dit geliefde vakantiehuis, 't Vosje, een parel in de Kop van Noord-Holland. Geniet van de serene rust en de kindvriendelijke sfeer op het strand, compleet met twee gezellige strandpaviljoens die het hele jaar door open zijn, zodat u 's zomers kunt dineren met de zonsondergang en in de herfst en winter kunt genieten van warme chocolademelk met slagroom en gebak.

Bekijk direct onze huizen aan de Belkmerweg


Op een kleine 10 minuten fietsen van het strand van Sint Maartenszee vindt u een zeer geliefde en een mooie vakantiebestemming van de Kop van Noord Holland, de Belkmerweg. Het strand hier vlakbij in Sint Maartenszee is een heerlijk rustig, ruim en kindvriendelijk strand. Op het strand zijn 2 strandpaviljoens waarvan er 1 het hele jaar geopend is. Oftewel in de zomer 's avonds met de ondergaande zon lekker dineren op het strand, en in de herfst en winter lekker opwarmen met koffie en gebak.

Aan de Belkmerweg zijn verschillende bungalowparken: o.a.: Park Zeewaard, een autovrij park met verschillende vakantiehuizen; het bungalowpark Eureka en het park Campanula met een kleine speeltuin en een verwarmd overdekt zwembad.

Neem uw fiets mee of huur een fiets bij LekkerNaarZee. Via LekkerNaarZee kunt u diverse fietsen huren, deze wordt op uw vakantieadres bezorgd en ook weer opgehaald. Met de fiets kunt u binnen enkele minuten het strand bereiken, eveneens zijn er in de omgeving verschillende mooie fietsroutes door de duinen en bezienswaardigheden. Liever te voet naar het strand? Huur dan een bolderwagen bij LekkerNaarZee.

Omgeving

De Belkmerweg is een goede uitvalsbasis om te ontdekken wat Noord-Holland te bieden heeft. Geen files, geen drukte maar nog lekker op vakantie met rust en ruimte. Zo kunt u schitterende fietstochten maken o.a. over de Westfriese Omringdijk, of ontdekt u het natuurgebied het Zwanenwater te voet. Uiteraard is de regio ook het bezoeken waard in het voorjaar als de bloembollen in bloei staan. 

Winkelen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het hoogseizoen terecht bij de seizoens supermarkt om de hoek. Verder kunt u terecht in de badplaats Callantsoog en het gezellige stadje Schagen. Hier zijn ook verschillende leuke mogelijkheden om uit eten te gaan.

Maar u kunt ook gezellig shoppen in de authentieke plaatsen Bergen, Schoorl en Alkmaar, dit alles slechts op 20 minuten afstand.

Vakantievilla T Vosje een parel in Sint MaartenszeeLekker buiten zijnStrand van Callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen