Duinen in Callantsoog

Vakantiehuis Callantsoog

Een onvergetelijke vakantie aan zee? Die vindt u aan de Noord-Hollandse badplaats Callantsoog. Met een prachtige ligging in de kop van Noord-Holland heeft het dorp een schitterende omgeving te bieden. Met tientallen vakantiehuizen in Callantsoog biedt LekkerNaarZee een groot aanbod voor een onvergetelijke vakantie aan zee. Vakantiehuis Callantsoog huren? Bekijk dan direct onze woningen of lees meer over wat het dorp en de omgeving te bieden hebben.

Bekijk hier direct al onze huizen

Vakantiewoning in Callantsoog voor 2 t/m 8 personen

Bij LekkerNaarZee vindt u een gevarieerd en exclusief aanbod aan vakantiehuizen in Callantsoog. Gevarieerd, want vanaf 2 t/m 8 personen huurt u een vakantiewoning in Callantsoog. Exclusief, want nergens anders vindt u deze huizen. Wij hebben alle vakantiewoningen volledig in eigen beheer en bieden deze dan ook alleen op onze eigen website aan. Daarbij is elk vakantiehuis zorgvuldig geselecteerd, geïnspecteerd en goedgekeurd. Bij LekkerNaarZee treft u dan ook nooit ongewenste verrassingen aan. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Doordat wij gevestigd zijn in Callantsoog bieden wij te allen tijde een snelle, persoonlijke en directe service. Zo hoeft u alleen nog maar te denken aan het genieten van uw vakantie in Callantsoog.

Vakantiehuis Callantsoog huren

Dé badplaats van Nederland

Callantsoog staat bekend als dé badplaats van Nederland. Er is geen omgeving dat zoveel te bieden heeft als dit dorp. Doordat de badplaats direct achter een duinenrij ligt, is de Noordzee en breedste strand van Nederland op minimale loopafstand. Een heerlijke plek om te ontspannen. Voor wat meer drukte en gezelligheid hoeft u alleen maar het centrum van Callantsoog te bezoeken. Hier bruist het 12 maanden per jaar met braderieën, kermissen, live-muziek en diverse kinderactiviteiten. Met restaurants, winkels en strandpaviljoens wordt u als gast op uw wenken bediend. Niet voor niets wordt de badplaats het eiland zonder boot genoemd.

Mooiste Badplaats Nederland

Natuurrijke omgeving

Nog geen kilometer ten zuiden van Callantsoog vindt u het schitterende natuurreservaat Zwanenwater. Met een bezoek aan de badplaats moet u dit zeker gezien hebben. Een 615 hectare groot duingebied met twee grote duinmeren, moerassen, vijvers, heide en een bos. De natuurrijke omgeving biedt echter nog veel meer. Zo treft u in het voorjaar met wat geluk de tulpenbloei. Deze bloei is een bijzonder aangezicht, een kunststukje van Nederland. Met schitterende duinvalleien, verstilde heidevlaktes en de grootste natuurlijke duinmeren van Europa biedt de omgeving van Callantsoog het gehele jaar door een uniek landschap.

Vakantiewoning Callantsoog boeken

Huur uw vakantiehuis in Callantsoog bij LekkerNaarZee

Het mooiste vakantiehuis in Callantsoog huurt u bij LekkerNaarZee. Kom ook genieten van de prachtige omgeving dat de badplaats te bieden heeft én verblijf in een heerlijke vakantiewoning dat van alle gemakken voorziet. Wij verhuren al geruime tijd vakantiehuizen in Callantsoog en kennen het dorp en omgeving daardoor als geen ander. Kijk nog een rustig door het aanbod en vind de gewenste accommodatie. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Populaire vakantiehuizen in Callantsoog en omgeving

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen