Boekje op het Strand

Huisje Callantsoog huren

Callantsoog, waar u dichtbij huis écht weg bent. Door een huisje in Callantsoog te huren kunt u genieten van alles wat deze badplaats te bieden heeft. Van de prachtige locatie aan het strand, tot het gezellige dorp en het wonderschone landschap. Onze huisjes in Callantsoog hebben een A-locatie aan zee en verkeren in uitstekende staat. Ook een onvergetelijke vakantie met uw gezin, familie, vrienden in eigen land of een romantisch weekendje weg aan de kust? Huur dan een huisje in Callantsoog bij LekkerNaarZee.

Boek hier jouw vakantiehuis in Callantsoog.

Huisje Callantsoog huren

Huisjes in Callantsoog voor 2 t/m 14 personen

Bij LekkerNaarZee vindt u een gevarieerd en exclusief aanbod aan vakantiehuizen in Callantsoog. Gevarieerd, want vanaf 2 t/m 14 personen huurt u een huisje in Callantsoog. Exclusief, want nergens anders vindt u deze huizen. Wij hebben alle huizen volledig in eigen beheer en bieden deze dan ook alleen op onze eigen website aan. Daarbij zijn het geen standaard-vakantiebungalows. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en stijl. De keuze is aan jou! Het enige waar u in Callantsoog om hoeft te denken is ontspanning, wandelingen aan zee én genieten.

Het eiland zonder boot

Callantsoog, knusse badplaats aan de stoere Noordzee met het breedste strand van de Nederlandse kust. Eén van de oudste en mooiste badplaatsen van het land met het, direct aan strand en duin gelegen, ouderwets gezellig centrum. Callantsoog bruist 12 maanden per jaar met braderieën, kermissen, live-muziek op het dorpsplein en kinderactiviteiten. De vele restaurants, winkels en strandpaviljoens zorgen ervoor dat het de gasten in Callantsoog aan niets ontbreekt. Niet voor niets wordt de badplaats het eiland zonder boot genoemd.

Zwanenwater

Ook voor prachtige natuur moet u in Callantsoog zijn. Zwanenwater is een onvergetelijk natuurreservaat. U vindt het zuidelijk van Callantsoog en u moet het gezien hebben. De flora en fauna zijn heel bijzonder en uniek in Nederland. Schitterende duinvalleien, verstilde heidevlaktes en de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Callantsoog biedt het allemaal!

Callantsoog strand met meeuw

Huur uw huisje in Callantsoog bij LekkerNaarZee

LekkerNaarZee verhuurt de mooiste vakantiehuizen in en rond Callantsoog. Wij zijn tevens gevestigd in deze Nederlandse badplaats en kennen het dorp én de omgeving als geen ander. U kunt van ons dan ook niets minder dan een persoonlijke, snelle en directe service verwachten. Belangstelling? Meer weten over een vakantie in Noord-Holland of een weekend weg in Callantsoog? Neem contact op.

Populaire huisjes in Callantsoog en omgeving

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen