duinen noordzee zeehonden

Met Pinksteren de zon in de zee zien zakken


"Ontsnap aan de dagelijkse sleur: Geniet van het Pinksterweekend of Hemelvaart 2024 in Callantsoog! Ontdek de Voordelen van Onze Vakantiewoningen aan de Nederlandse Kust"

Wil je het pinksterweekend of Hemelvaart 2024 even er tussenuit en ben je op zoek naar een leuke vakantiewoning in Nederland? In Callantsoog en omgeving vind je voor elk wat wils: kom heerlijk tot rust, trek er lekker op uit of kom in beweging. Het kan allemaal. En van het strand en de zee wordt iedereen blij. In dit blog zetten we de voordelen van een verblijf in een van onze accommodaties voor je op een rij.

Onze vakantiehuizen liggen allemaal vlakbij het strand.

We verhuren meer dan 143 vakantiehuizen en appartementen, stuk voor stuk voorzien van alle comfort. Ze liggen allemaal niet ver van het strand. Voor de echte strandliefhebbers hebben we zelfs 70 vakantiehuisjes die écht dichtbij het strand liggen – op slechts een paar honderd meter lopen. Dan ben je in no time op het strand om voor het ontbijt even een frisse duik te nemen of ’s avonds de zon onder te zien gaan of de sterrenhemel te bewonderen.

Een vakantie in Nederland bespaart reistijd en geld.

Na een lange winter snakken we er in het voorjaar 2024 naar om thuis de boel de boel te laten en even op te laden in een andere omgeving en het vakantiegevoel te ervaren. En daarvoor hoef je echt niet naar het buitenland. Sterker nog, een vakantie in eigen land scheelt veel geld en reistijd en dat ontspannen vakantiegevoel kun je ook prima in Callantsoog en omgeving ervaren. Je vindt hier rust, schone, brede witte stranden, prachtige duinen en gezellige dorpjes. Kortom, een heerlijk gebied om met Pinksteren of Hemelvaart een paar dagen een van onze strandhuisjes te huren en vakantie te vieren.

Last minute in 2024

Ook als je last minute besluit dat je dit jaar het pinksterweekend het uitje naar de meubelboulevard of braderie toch liever inwisselt voor een paar dagen aan de Noord-Hollandse kust, dan zit je bij LekkerNaarZee goed. Onze kortingen lopen op tot wel 50%: en daar wordt je portemonnee ook blij van!
We zijn bovendien flexibeler met onze last minute-reserveringen. Je kunt last minute vrijwel op elke gewenste dag aankomen en vertrekken – met een minimum verblijf van twee nachten. Neem wel even contact met ons op als je hiervan gebruik wilt maken. Ons boekingssysteem houdt namelijk de reguliere aankomst- en vertrekdata aan.

Weer of geen weer: je hoeft je nooit te vervelen.

Op warme en zonnige dagen is het heerlijk om te luieren op het strand of een strand- of duinwandeling te maken. Maar ook op minder zonnige dagen hoef je je niet te vervelen. In de directe omgeving is er genoeg te doen, ook voor kinderen.
En sportievelingen hoeven ook niet stil te zitten. Zij kunnen aan het strand naar hartenlust hardlopen, een frisse ochtendduik nemen of hun yogaoefeningen doen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor strandactiviteiten (zoals strandzeilen en supboarden) en paardrijden.

Je kunt zelf koken of het voor je laten doen.

Al onze huisjes en appartementen beschikken over een goed ingerichte keuken zodat je zelf een maaltijd kunt bereiden. Maar soms is het heerlijk om een avond niet te hoeven koken. In Callantsoog en omgeving vind je meerdere horecagelegenheden en terrassen: van pizzeria’s tot wat chiquere restaurants. Mogelijkheden te over om lekker buitenshuis een hapje te eten of op het terras van een strandpaviljoen onder het genot van een drankje de zon in de zee zien zakken. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker ’thuis’ te blijven in je vakantiehuisje en een maaltijd te laten bereiden of af te halen.

Tip: Mis vooral de ijsjes van IJsiePrima niet, de beste ijssalon van Callantsoog

Op deze website vind je meer informatie over onze accommodaties en over Callantsoog en omgeving. In ons reguliere aanbod kun je onze vrije huisjes en appartementen voor een bepaalde periode bekijken. Maar je kunt ook de weersverwachtingen en onze last minute-aanbiedingen nog even afwachten. En heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Hoe dan ook, wij verwelkomen je dit voorjaar heel graag als gast in een van onze huisjes.

Team LekkerNaarZee

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen