Duinzicht in Julianadorp

Vakantiehuis Julianadorp

Voor het mooiste weekendje weg of vakantie aan zee hoeft u Nederland niet uit. Die vindt u namelijk in Julianadorp, vlak onder Den Helder. Een kustplaats dat sinds de geboorte van prinses Juliana deze naam draagt. Julianadorp heeft, dankzij een prachtige locatie tussen de bloemenvelden en duinen, een schitterende omgeving te bieden. Voor een onvergetelijke vakantie aan zee boekt u een vakantiehuis in Julianadorp bij LekkerNaarZee. Wij hebben meerdere en diverse vakantiehuizen ter beschikking. Direct een vakantiehuis Julianadorp boeken? Bekijk dan al onze woningen of lees meer over wat het dorp en de omgeving te bieden hebben.

Bekijk hier direct al onze huizen

Vakantiehuis in Julianadorp voor 6 t/m 10 personen

Bij LekkerNaarZee vindt u een gevarieerd en exclusief aanbod aan vakantiehuizen in Julianadorp. Gevarieerd, want vanaf 6 t/m 10 personen huurt u een vakantiewoning in Julianadorp. Exclusief, want nergens anders vindt u deze huizen. Wij hebben alle vakantiewoningen volledig in eigen beheer en bieden deze dan ook alleen op onze eigen website aan. Daarbij is elk vakantiehuis zorgvuldig geselecteerd, geïnspecteerd en goedgekeurd. Bij LekkerNaarZee treft u dan ook nooit ongewenste verrassingen aan. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Doordat wij gevestigd zijn in het nabije Callantsoog bieden wij te allen tijde een snelle, persoonlijke en directe service. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kan het genieten van uw vakantie in Julianadorp beginnen.

Vakantiehuis Julianadorp huren

Het dorp & Julianadorp aan zee

In de kop van Noord-Holland vindt u Julianadorp. Een rustig, gemoedelijk en gezellig dorp dat u van alle gemakken kan voorzien. Een paar honderd meter richting de kust vindt u de badplaats Julianadorp aan Zee. Hier werd van origine alleen het strand, de strandhuisjes en andere bebouwingen mee bedoeld. In de loop der jaren kwam er steeds meer nieuwbouw (voornamelijk vakantiehuizen) en werd ook dit onder de badplaats geschaard. Julianadorp blijft echter de officiële woonkern.

Omgeving

Julianadorp ligt op enkele honderden meters afstand van het strand. Daarnaast vindt u tussen het dorp en Groote Keeten de vuurtoren van Julianadorp, ook wel 'Grote Kaap' genoemd. Landinwaarts treft u al snel de schitterende Noord-Hollandse bloemenvelden (vooral in het voorjaar) en binnen 10 minuten kunt u Den Helder bereiken, de opstaphavenstad voor de overtocht naar Texel. Zoals u leest heeft de omgeving van Julianadorp ontzettend veel te bieden voor een prachtig weekendje weg of vakantie.

Vuurtoren Julianadorp Grote Kaap  Tulpen Nederland Julianadorp

Huur uw vakantiehuis in Julianadorp bij LekkerNaarZee

Voor een onvergetelijke vakantie in Julianadorp (aan Zee) huurt u een vakantiehuis bij LekkerNaarZee. Een verblijf in een van onze vakantiewoningen zal u gegarandeerd goed bevallen. Alle huizen zijn in uitstekende staat en dankzij de prachtige omgeving die Julianadorp én de kop van Noord-Holland te bieden hebben, kunt u onbezorgd genieten. Of u nu een strandwandeling wilt maken, fietsen door de duinen of een dagje naar Texel. Huur een vakantiehuis in Julianadorp en dit wordt allemaal binnen behapbare afstanden realiseerbaar.

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen