Fietsen huren fietsroute fietsen door de duinen

Fiets- en bolderkar verhuur Callantsoog

Het huren van een fiets of bolderkar in Callantsoog wordt nu nog eenvoudiger! Tijdens uw vakantie kunt u heerlijk genieten van een ontspannen fietstocht door het prachtige landschap van Noord-Holland. En met maar liefst 3 fietsverhuurders in Callantsoog heeft u volop keuze.

Bekijk hieronder direct de Fietsverhuurders in Callantsoog


In samenwerking met Bike Centre Callantsoog bieden wij de mogelijkheid om uw fietsen of bolderkar rechtstreeks bij uw vakantiehuis te laten bezorgen. Dat is wel zo gemakkelijk! U kunt kiezen uit een breed scala aan modellen, of het nu gaat om een gewone fiets, een elektrische fiets of een kinderfiets. Het reserveren van uw fiets of bolderkar kan eenvoudig online via de website van Bike Centre Callantsoog (voorheen Kroon Tweewielers) of per e-mail. In overleg met Bike Centre worden uw fietsen op uw vakantieadres afgeleverd en weer opgehaald.

Hoe werkt het huren van een Fiets?

Tijdens het boeken van uw vakantiehuis komt u via het informatieknopje direct bij het online boekingssysteem van Bike Centre Callantsoog. Hier kunt u na het maken van uw boeking bij LekkerNaarZee aangeven welke fiets u wilt reserveren. Vergeet niet om in het opmerkingenveld aan te geven dat u via LekkerNaarZee komt en vermeld duidelijk de naam van uw vakantiewoning. Op die manier weet Bike Centre dat u een van onze vakantiehuizen heeft geboekt en kan het in overleg met u de fietsen bij u thuis bezorgen.

Fietsverhuurders Callantsoog

Naast Bike Centre kunt u ook terecht bij Piet van der Ploeg en Harry's Tweewielers in Callantsoog voor fietsverhuur. Ook zij bieden de mogelijkheid om eenvoudig online of per e-mail uw fiets te huren. Beide zaken bevinden zich in het centrum van Callantsoog. Als u een woning heeft geboekt op loopafstand van het centrum, kunt u hier gemakkelijk langslopen om uw fiets op te halen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende aanbieders.

fietsverhuurfietsen callantsoogfietsen callantsoogfietsen callantsoog
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen