Familie op Strand Callantsoog

De Duinerei, Groote Keeten


Wat maakt De Duinerei in Groote Keeten voor jou het ideale vakantieverblijf aan zee?

De Duinerei, is ideaal vanwege zijn prachtige ligging aan een groen plein in het rustige badplaatsje Groote Keeten, op slechts 200 meter van het strand. Het biedt een perfecte combinatie van rust en natuurlijke schoonheid, waardoor het een ideale plek is voor een ontspannen vakantie met het gezin. Bovendien zijn de appartementen geschikt voor 2 tot 5 personen en bieden ze gemakkelijke toegang tot diverse recreatieve activiteiten in de omgeving, zoals fietsen door de duinen en een bezoek aan nabijgelegen steden zoals Schagen en Alkmaar.

 

Bekijk direct onze appartementen in de Duinerei

 

Het moderne appartement complex de Duinerei is schitterend gelegen aan een mooi groen plein in het rustige badplaatsje Groote Keeten. De perfecte plek voor een rustig vakantie voor u en uw familie.  In De Duinerei zit u er bovenop;  praktisch in de duinen en nog geen 200 meter van het schone, witte strand. 

Met het strand vlakbij ist deze eenvoudig en snel te voet te bereiken. De strandtoegang is een mooie goed verharde route door de duinen. Kom hier heerlijk naar de kust

Over de Duinerei

Het appartementencomplex de Duinerei ligt uniek gelegen aan de voet van de strandopgang van het kleine kustdorp Groote Keeten op nog geen 200 meter van het kilometerslange strand. Dit is de juiste plek voor genieters van rust en natuur. In elk seizoen van het jaar oefenen de duinen en het strand hun bijzondere aantrekkingskracht uit op veel mensen en dieren.

LekkerNaarZee verhuurt in het appartementen complex de Duinerei een aantal appartementen en een penthouse. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 9 persoons. Enkele appartementen op de begaande grond beschikken over een tuin.  

Over Groote Keeten

In de buurt van de Duinerei in Groote Keeten vindt u verschillende mogelijkheden om uit eten te gaan, o.a. de Princen Keet om de hoek en op het strand bij het paviljoen Klavertje vier. Groote Keeten ligt iets noordelijk van Callantsoog. Callantsoog is een bekende en gezellige badplaats met verschillende terrasjes, souvenir winkeltjes en de supermarkt die 365 dagen per jaar geopend is.

Op de nabij gelgen camping in het dorp is tevens een kleine seizoens supermarkt en een zwembad aanwezig. Ook is sinds 2021 Boerderijwinkel Keetenburgh geopend.

Omgeving

Huur eens een fiets bij LekkerNaarZee: de fietsen worden bij uw appartement gebracht en naderhand ook weer opgehaald. Er zijn verscheidene fietspaden met prachtige fietstochten in de buurt. Zo fietst u door de duinen en in de lente door de bollenvelden. Bij de appartementen van de Duinerei heeft u een afgesloten fietsberging tot uw beschikking

Ook kunt u verschillende leuke uitstapjes maken naar de haven van Den Helder of de stadjes Schagen en Alkmaar met mooie oude centrums. In Schagen is ’s zomers elke donderdag de Westfriese Markt het bezichtigen waard en in de zomer vindt er in Alkmaar elke vrijdag een kaasmarkt plaats die ook zeker een bezoekje waard is.

Geniet in de Duinerei heerlijk naar de kust

duinerei groote keetenDuinen van Groote KeetenDuinen van Groote KeetenUitzicht balkon Duinerei A302Strand van Groote Keetenduinerei vakantiewoningen groote keetenduinerei groote keeten
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen