Vuurtoren Julianadorp

Strandleven, Groote Keeten


Op zoek naar een moderne verblijf met een oase van rust op slechts 100 meter van de duinen van Groote Keeten?

 

"Het Strandleven", een modern appartementencomplex op slechts 100 meter van de duinen van Groote Keeten, biedt ruime en luxe vakantieappartementen op een steenworp afstand van het strand. Met een korte wandeling van 300 meter bereikt u een van de mooiste stranden van Noord-Holland, en voor de kinderen is er een eigen speelplaats bij het complex. Kom heerlijk terug naar de kust en geniet van de zonnige woonkamer op het zuidwesten, terwijl u de omgeving verkent en uit eten gaat in de gezellige kustplaats Callantsoog of het nabijgelegen stadje Schagen.


Bekijk direct onze appartementen in het Strandleven

 

Het moderne appartementencomplex "het Strandleven"  bevindt zich op slechts 100 meter van de duinen van Groote Keeten. Een schitterende locatie met een aantal verschillende ruime en luxe vakantie appartementen op steenworp afstand van de duinen. Na een korte wandeling van slechts 300 meter staat u met uw voeten in het zand van één van de mooiste stranden van Noord-Holland. Even geen zin om weg te gaan; dan is er voor de kinderen een eigen speelplaats bij het appartementencomplex. Kom heerlijk terug naar de kust

Over het Strandleven

LekkerNaarZee verhuurt op Strandleven een aantal mooie, zonnige appartementen op de begane grond, geschikt voor 5-6 personen. Het Strandleven heeft voor de gasten een eigen parkeerplaats die wordt afgesloten met een slagboom.

Alle woningen in Strandleven Groote Keeten zijn zeer ruim van opzet, beschikken over 2 slaapkamers en een badkamer. De zonnige woonkamer is op het zuid westen. Met de meeste zonuren van Nederland geniet u de hele dag van.

Omgeving

Het dorpje Groote Keeten ligt nabij Callantsoog, een gezellige kustplaats.waar u terecht kunt bij een van de vele restaurants, cafeetjes en toeristische winkeltjes.  Het kleine stadje Schagen bevindt zich op 8 km van uw vakantieadres en op slechts 20 minuten rijden bevindt zich de stad Alkmaar. Maar ook in het dorpje Groote Keeten kunt u lekker uit eten bij de Princen Keet of restaurant Brekers. 

Dagelijkse boodschappen doet u bij de AH in Callantsoog die elke dag jaarrond geopend is. 

Of ga met de fiets de omgeving verkennen. Via LekkerNaarZee huurt u uw fiets: die wordt op uw vakantieadres afgeleverd en aan het eind van uw vakantie ook weer opgehaald!  Een heerlijke plek om terug naar de kust te gaan.

Wandeltip: ga te voet door het natuurgebied Abbestee naar Callantsoog en wandel terug over het strand 

Lekker strand dagje in CallantsoogTuin van Strandleven 9 in CallantsoogAppartement Strandleven in Groote KeetenDuinen van Noord-Holland
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen