Vliegeren strand

Strandactiviteiten

Vele activiteiten in Callantsoog

U wilt tijdens uw vakantie in Callantsoog blokarten, vliegeren of surfen in de Noordzee... boek dan bij LekkerNaarZee uw wind sport activiteit. LekkerNaarZee biedt in samenwerking met LekkerUitWaaien verschillende leuke strandactiviteiten aan voor tijdens uw vakantie.  

Wij bieden o.a. aan:

1. Blokarten/Strandzeilen
2. Vliegeren/Powerkiten
3. Supboarden
4. Waveskiën


 

1- Strandzeilen / Blokarten

Blokarten ofwel strandzeilen is een bijzondere ervaring. Gezeten in een kart kun je met één hand sturen en met de andere hand bedien je het zeil. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hard je gaat. Met een veilige gordel om en een helm op over het strand en langs de zee scheren. Het zeil is afhankelijk van de windkracht en het gewicht van de deelnemer en kan variëren tussen de 2 en 5,5 m2. Iedereen kan en mag zonder zeilervaring blokarten!

2- Powerkiten

Bij het vliegeren/powerkiten hang je aan een matras. Je leert vliegeren met een bestuurbare vlieger. Als de wind boven windkracht 4 Bft uitkomt, wordt het vliegeren powerkiten. Dan heb je een échte uitdaging want dan is het nog niet zo makkelijk om de vlieger onder je controle te houden. Maar onze zeer ervaren instructeurs kunnen je alles leren.

Er kan al gevliegerd worden vanaf windkracht 2 tot 6 Bft. Niet alleen op het mooie strand van Callantsoog en Groote Keeten maar in overleg ook op andere locaties.

3- Supboarden

Supboarden is weer een hele andere discipline. SUP: Stand Up Peddel, je staat op een groot surfboard en gebruikt een peddel voor de voortbeweging. Je leert je in balans te houden en kunt dan genieten van de zon, de zee en het strand. Het is verplicht om een zwemvest en een enkel leash te dragen maar je kunt eventueel ook een wetsuit huren. Het board heeft een zachte FOAM toplaag dus mocht je eens een keer vallen of beginnen op je knieën dan is er niets aan de hand. Na een eerste kennismaking en korte instructie kun je al snel zelf de zee op en gaan genieten!

4- Waveskiën

Dan hebben we als laatste nog het waveskiën: dit is met een opblaasbare opzit ”kano” lekker peddelen op de open zee. Deze kano’s zijn zeer stabiel en veilig zodat het voor jong en oud geschikt is. Onze instructeur geeft een korte instructie waarbij de je basistechnieken leert zodat je meteen het water op kan.

 

Blokarten op het strand van Groote KeetenLeren vliegeren  op het strand van CallantsoogVliegeren op het strand van CallantsoogKanovaren op zee bij CallantsoogBlokarten op het strand van Groote Keetenvliegeren op het strand van Groote KeetenBlokarten op het strand van Callantsoog

Intresse...  neem contact met ons op

Wilt u in Callantsoog blokarten tijdens uw vakantie of een van de andere activiteiten boeken neem dan contact met ons op via het contact formulier

 

Meer informatie vindt u op LekkerUitWaaien.nl.

Bellen mag, bel dan direct met Marc +31 (0)622970797

Geen zin om te bellen.. mailen kan ook: info@lekkeruitwaaien.nl

Kijk ook eens op: facebook/lekkeruitwaaien

 

Contact Strandactiviteit

Bezig met laden
Er missen enkele gegevens, of druk nogmaals op verzenden.
Uw bericht is verstuurd
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen