Golfen Julianadorp

Golfen op vakantie


Op zoek naar golfmogelijkheden tijdens je verblijf in Callantsoog? Ontdek onze selectie golfbanen en ontspan in het prachtige Noord-Hollandse landschap. Welke baan past het beste bij je voorkeuren?

 
Bekijk hier alle mogelijkheden om te golf te spelen tijdens je vakantie aan zee bij LekkerNaarZee.
 

Regthuys Golf

Een mediterrane golfbaan in het Noord Hollandse landschap, bij Regthuys kan je sinds 2006 zien dat dit een uitstekende combinatie is. De door Alan Rijks en Aart Bergsma ontworpen parkbaan is sinds de uitbereiding in 2012 volwaardige 18 holes baan.

Golfen zonder GVB is bij Regthuys ook mogelijk. Voor de beginnende golfer is er een 9 holes par 3 / par 4 lus van ongeveer 3000 meter. Een lus die ook voor de ervaren golfer een leuke uitdaging is.

Een clubhuis met lounge banken en gezellige openhaard straalt de hoge kwaliteit en toch laagdrempelige sfeer uit. Een golf sfeer zoals het bedoeld is, heerlijk ontspannen.

Kom snel een keer langs en ervaar hoe mooi deze golfbaan kan zijn. Met volgens Alan Rijks een van de mooist openingsholes van Nederland.

Meer informatie op: www.regthuysgolf.nl
 

Golfbaan Oogduyne

Hier kan je op golfen in het gebied van de bollenvelden en de duinen. Een baan met een schitterende ligging en mooie vergezichten.

Op Ooghduyne is een officiële 9-holes A-status links georiënteerde golfbaan te vinden. Je kunt alleen de green fee bij de receptie van Ooghduyne reserveren. De baan beschikt voer een unieke driving range richting het water, een mooie ervaring.

Ook zonder golfen zonder GVB is hier mogelijk. Er is op de golfbaan Ooghduyne een zogenaamde Pitch en Put baan. Hier kan je eventueel met het hele gezin terecht voor een partijtje golf. Ook de driving range is vrij toegankelijk. Materiaal is beschikbaar.

Golfbaan Ooghduyne maakt deel uit van het Beach Resort Ooghduyne waar eveneens een zwembad, bowlingbaan, midgetgolf en tennisbaan te vinden is. Genoeg voor een dag vermaak dus.

Meer informatie op: www.golfbaanooghduyne.nl

 

Golfbaan Dirkshorn

Vlakbij Schagen aan de N245 ligt deze in 2008 geopende uitdagende 18 holes, par 72 golfbaan. De baan van Golfclub Dirkshorn heeft een mooie open opzet.

Door de slimme plaatsing van heesters en enkele bomenrijen heeft de baan een landschappelijk karakter met typische West Friese vergezichten. Er is rekening gehouden met een natuurlijke ontwikkeling van de flora en fauna op het terrein.

Met daarnaast enkele aangelegde waterpartijen is het terrein goed bespeelbaar en gedijt de natuur optimaal. De baan verdient dan ook het ecolabel “Golf Environment Organization”.

Het restaurant bij de golfbaan is geopend van 8.30 tot zeker een uur na zonsondergang. Naast een mooi gelegen terras met uitzicht op de afslag van hole 1 en 10 beschikt de golfclub Dirkshorn ook over een voortreffelijk keuken.

Meer informatie op: www.golfbaandirkshorn.nl
 

Barsingerbaan Molenslag

Op loopafstand van de vakantiewoning de Hooiberg. Een 9 holes ontspannen baan. Deze 2 par 4 en 7 par 3 baan is perfect om even een balletje te slaan.  Deze leuke baan is mooi landelijk gelegen, je golft midden in het boerenland met uitzicht op het typische Noord-Hollandse lint dorp Barsingerhorn.

U mag op deze baan spelen zonder een GVB bewijs of speciale golf kleding. Het streven van deze golfbaan is een goed bespeelbare, veilige baan met uitdagende holes, waar zowel beginners als gevorderden golfers prima kunnen trainen. Wij willen gaan voor een ontspannen en gezellige sfeer.  Golfbaan Molenslag biedt de golfer alles om een ontspannende bal te kunnen slaan. Je mag echter alleen gebruik maken van alle faciliteiten als lid, introducee of na les van Rogier.

Hier kan je ook terecht voor een golfles. Kijk hiervoor op de site van golfleraar Rogier Kootker

 

Golfbaan Spierdijk

In het hart van het West Friese land ligt deze 9-holes par 72 baan. Goed bereikbaar aan de N507. Een diverse uitdagende baan met diverse waterpartijen en veel glooiing.

Aan de kust met weinig beplanting is dit een echte originele links (baan aan de kust met een geaccidenteerd en open karakter) baan, een klein stukje Schotland in Nederland. Strategische golfholes maken de baan voor elk niveau geschikt, waarbij de typische Hollandse weerelementen elke dag weer voor een unieke ervaring zorgen.

Een baan waar je niet over moet schrijven, maar een baan die je moet beleven. Kom langs voor een sportieve dag, en lekker koffie of lunch in het clubhuis van Golfbaan Spierdijk.

 
Meer informatie op: www.golfbaanspierdijk.nl 

 

 

Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen