Prachtige Noordzee

Vakantie in Noord-Holland

Schitterende natuur, bruisende, monumentale steden en een prachtig, veelzijdig kustgebied. Tijdens een vakantie in Noord-Holland ervaar je het allemaal. LekkerNaarZee kent Noord-Holland als geen ander. Wij selecteren de beste huizen, bungalows, appartementen en andere accommodaties voor een onvergetelijke vakantie of weekendje weg in Noord-Holland.

Vakantie aan zee in Noord-Holland

LekkerNaarZee, de naam zegt het al, verhuurt meer dan 100 accommodaties aan zee. Ze zijn allemaal gelegen aan of nabij de Noordzee in Noord-Holland. Ieder vakantiehuis heeft zijn eigen karakter en charme, allen op een mooie locatie aan zee of nabij zee. Uw vakantie in Noord-Holland boekt u bij LekkerNaarZee in Schoorl, Julianadorp, Groote Keeten, Sint Maartenszee, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartenszee of Callantsoog.

Van alles te doen in Noord-Holland

Noord-Holland is overzichtelijk en gastvrij. Onze accommodaties liggen in het midden van de provincie. U hoeft dus nooit lang te rijden om een sfeervolle stad, museum te bezoeken of de wateren rond Noord-Holland te ervaren. Van bruisend Amsterdam tot pittoresk Enkhuizen. Van het indrukwekkende Rijksmuseum tot het verrassende Zuiderzeemuseum. Van een dagtrip naar Waddeneiland Texel tot een boottocht op het IJsselmeer. In Noord-Holland kan het allemaal!

Boek je huis in Noord-Holland bij LekkerNaarZee

Omdat LekkerNaarZee de leukste huizen in Noord-Holland verhuurt. Omdat wij alles tot in de puntjes regelen. Omdat wij al jaren gastvrijheid bieden. Dáárom LekkerNaarZee! Ook een vakantie of weekendje weg in Noord-Holland? Neem contact op! Wij heten u graag van harte welkom in Callantsoog en omgeving!

Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen