duinen strand zon callantsoog

Ik zoek een vakantiehuis voor 6 personen

De zoektocht naar een fijn vakantieadres is altijd een puzzel, hoe kom kom je zo eenvoudig mogelijk naar de juist selectie van vakantiehuizen aan zee in Callantsoog. De eerste belangrijke stap is al genomen je bent bij LekkerNaarZee op de site, een van de grootste aanbieders van 6 persoons vakantiehuizen in Callantsoog en omgeving. Op deze pagina geven wij je enkele tip voor je zoektocht naar jouw toekomstige vakantiehuis en hier vind je wat meer informatie over onze huizen zelf.

LekkerNaarZee verhuurd ruim 60 vakantiehuizen voor meer dan 6 personen dus mogelijkheden genoeg. Belangrijk in de uiteindelijke keus in de groepssamenstelling, ga je op vakantie met 6 volwassen of kom je met je gezin naar de kust. De meeste 6 persoons vakantiehuizen beschikken over 3 slaapkamers, de één wat ruimer dan de anders, maar let op er zijn enkele woningen met ‘slechts’ twee slaapkamers. Gebruik daarom ook indien gewenst de filter optie aantal slaapkamers.

Vind hier 6-persoons vakantiehuizen

Wil je wat meer leefruimte en comfort of kom je met 6 volwassenen dat adviseren wij soms ook wel voor een iets groter huis te kiezen, met name buiten het hoogseizoen is het prijs onderscheid niet altijd heel groot en je heeft wel wat meer comfort of een extra 2e badkamer. Wat ook wel prettig is.  

Wist je dat:

Het gemiddeld aantal kinderen per gezin in nederland is 1,7. Het merendeel van onze Nederlandse gasten komen ook met z’n 4 op vakantie met name in de vakantieperiodes.  

Hoe werken de filters op LekkerNaarZee

Op de website van LekkerNaarZee heb je verschillende zoekmogelijkheden, wij adviseren om eerst de gewenste datum en aantal personen aan te geven, je kunt daarna jouw zoekopdracht verfijnen met bijvoorbeeld aantal slaapkamers of aantal badkamers. De resultaten laten ook altijd de groter huizen zien voor meer personen of met meer slaapkamers. De prijs die je online ziet is ook direct de prijs voor 6 personen en voor de datum selectie die je hebt aangegeven

Tip: Gebruik de sorteerfunctie, sorteer bijvoorbeeld op afstand tot het strand, of op prijs.

Comfortabel weg naar Zee

Ga je met jouw gezin op vakantie dan is kan dit behoorlijk stressvol zijn. Koffers pakken voor het hele zin, is alles ingepakt? Wij maken het gemakkelijk voor jullie zo kunt je bij ons beddengoed en handdoeken bijboeken. Dit scheelt in ruimte en in de was bij terugkomst. Mocht jullie huis verder van de zee staan is het ook handig om een bolderkar of fiets te huren. Deze worden door de verhuurder bij het huis geleverd en ook weer opgehaald. Dit scheelt gedoe met op en neer fietsen. Weten wat er nog meer mogelijk is om bij te boeken? Check de pagina “ik ga op vakantie en neem niet mee”. 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen