• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google Plus

Huisje huren in Callantsoog. Badplaats met strandgevoel en gezelligheid.

Callantsoog. Waar je dicht bij huis écht weg bent. Callantsoog: geniet van het ultieme strandgevoel, het knusse centrum en de prachtige omgeving. LekkerNaarZee verhuurt in en rond Callantsoog luxueuze vakantiehuizen.

Vakantie in eigen land

Een vakantie met je gezin, familie of vrienden in Callantsoog. Een romantisch weekendje-weg aan de kust? Bij LekkerNaarZee huur je een vakantiehuis, bungalow, appartement of duinvilla in Callantsoog en andere badplaatsen. Onze huizen zijn geen standaard-vakantiebungalows. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en stijl. De keuze is aan jou! Het enige wat jij hoeft te doen in Callantsoog is ontspannen, wandelen aan zee én genieten. Huur je huisje in Callantsoog!

In Callantsoog ben je welkom

Callantsoog, knusse badplaats aan de stoere Noordzee met het breedste strand van de Nederlandse kust. Eén van de oudste en mooiste badplaatsen van het land met het, direct aan strand en duin gelegen, ouderwets gezellig centrum. Callantsoog bruist 12 maanden per jaar met braderieën, kermissen, live-muziek op het dorpsplein en kinderactiviteiten. De vele restaurants, winkels en strandpaviljoens zorgen ervoor dat het de gasten in Callantsoog aan niets ontbreekt.

Zwanenwater

Ook voor prachtige natuur moet je in Callantsoog zijn. Zwanenwater is een onvergetelijk natuurreservaat. Je vindt het zuidelijk van Callantsoog en je moet het gezien hebben. De flora en fauna zijn heel bijzonder en uniek in Nederland. Schitterende duinvalleien, verstilde heidevlaktes en de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Callantsoog biedt het allemaal!

Huur je vakantiehuis in Callantsoog bij LekkerNaarZee

LekkerNaarZee verhuurt de mooiste vakantiehuizen in en rond Callantsoog. Wij zijn gevestigd in Callantsoog en kennen de badplaats én de omgeving als geen ander. Belangstelling? Meer weten over een vakantie of weekend-weg in Callantsoog? Neem contact op!
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google Plus