uitzicht vakantie duinen

HELP, ik zoek een vakantiehuis in Callantsoog

Op deze pagina vind je alle tips en tricks voor zoeken op LekkerNaarZee, binnen enkele stappen vind jij jouw ideale vakantiehuis.

Het boeken van een vakantiehuis is vaak een hele zoektocht. Eerst komt de keus waar heen jullie heen gaan, als de bestemming uiteindelijk is bepaald moet er nog een vakantiehuis gevonden worden. Dan zijn er meerdere aanbieders met ieder hun eigen site die ook weer anders werkt qua zoeken en het maken van selecties.

Kies je voor Callantsoog als vakantiebestemming dan hopen wij uiteraard dat je bij LekkerNaarZee jouw vakantiehuis aan zee boekt. Judith onze vakantiehuis expert helpt je graag met jouw zoektocht en op deze pagina geeft zij alle tips en tricks hoe je zo makkelijk mogelijk het meest geschikte vakantiehuis vindt.

Start je zoektocht op deze pagina om uit te komen op het juiste resultaat.

Het normale zoeken

De meest logisch manier van zoeken op LekkerNaarZee is om eerst te zoeken op datum en op groepssamenstelling.

 • In de zoekbalk bij “aankomst” kiest u de gewenst aankomstdag, vervolgens kies je bij “vertrek” de gewenst vertrekdatum. Alle boekbare periodes staan na selectie van de aankomstdag standaard geopend. 
 • Je kunt bij “met wie” het aantal personen selecteren.
 • Eventueel kun je ook direct een gewenste plaats aangeven, oa. Callantsoog of Groote Keeten.

Als je vervolgens op de knop “zoeken” drukt krijg je het overzicht van alle beschikbare huizen in de door jouw gewenst periode. 

Hoe het boeken in zijn werk gaat lees je hier!

Het resultatenoverzicht

In de lijst met beschikbare huizen zie je een korte beschrijving van het huis, enkele kenmerken o.a. aantal personen, aantal bedden, afstand tot het strand en of er in de woning huisdieren zijn toegestaan. Verder zie je de door jouw geselecteerde periode en de actuele huurprijs. Dit is de huurprijs voor de geselecteerde periode en is inclusief de verplichte bijkomende kosten. Via het “i” symbool ziet u wat hierbij inbegrepen is.

In het resultatenoverzicht zie je eerst altijd de beschikbare huizen exact voor de geselecteerde periode, scroll je verder naar onderen dat komen er ook resultaten met 1 dag afwijking. Bijvoorbeeld de huizen met een dag later aankomst. 

Tip: gebruik de sorteerfunctie, bijvoorbeeld afstand tot het strand, je weet dan direct welke beschikbare woning het dichtst bij zee ligt.

Voorbeeld:  

 • Wil je een vakantiehuis wat dicht bij het het strand ligt? Selecteer dan de volgorde op “Afstand van het strand (oplopend)”
 • Vind je het aantal slaapkamers belangrijk voor je vakantiehuis? Dan het is mogelijk om de volgorde in te stellen op het “aantal slaapkamers (aflopend-aflopend)”.
 • Kom je met 4 personen maar zou je iets meer leefruimte willen, zorg dan dat u aangeeft dat u met 5 personen bent? Selecteer dan als volgorde “aantal personen aflopend”. Zo krijg je als eerste in jouw overzicht de ruimste huizen.
 • Het is ook mogelijk om de volgorde in te stellen op prijs. Via deze weg kun je kijken welk huis er aan uw budget voldoet. 

Verfijnen van resultatenoverzicht

Het kan voorkomen dat er een groot aantal beschikbare vakantiehuizen getoond worden. LekkerNaarZee geeft dan de mogelijkheid de selectie nog wat te verfijnen via een aantal filters en kenmerken. Wens je een laadpaal voor uw elektrische auto bij je vakantiehuis, een minimaal aantal slaapkamers of wasmachine vink dit dan aan in de lijst.

De resultaten worden direct geactualiseerd, je kunt bovenaan boven de resultaten ook eenvoudig een filter weer uitzetten om weer meer resultaten te verkrijgen. 

Bij de filteroptie “met wie”, “aantal slaapkamers” en “aantal badkamers” selecteert u het minimum aantal, in de resultaten worden daarom ook groter huizen met meer slaap of badkamers weergegeven.

Let op: Pas je tijdens het zoeken nog een keer de datum aan dan moet je even opnieuw op “zoeken” drukken voordat de resultaten hierop aangepast worden.

Eerst zoeken op kenmerk

Wat flexibeler in datum maar wel specifieke wensen qua locatie of kenmerken van de woning? Bijvoorbeeld afstand tot het strand of gelijkvloers dan kun je ook via het menu “Zoek & Boek” naar het totaaloverzicht van de woningen gaan. 

Rechts in beeld zie je dan een overzicht van alle filteropties die je kunt kiezen. Het overzicht toont dan alle huizen die aan jouw wens voldoet. 

Er wordt ook een prijs getoond bij de woningen. De prijs die getoont wordt is de minimale en maximale weekprijs met schoonmaak en boekingskosten van alle de te boeken periodes. Pas bij het selecteren van een datum krijg je de actuele prijs voor de gekozen per periode.  

Pas je de datum of het aantal personen aan dan dien je opnieuw op “zoeken” te drukken om het overzicht te actualiseren.

Opslaan als favoriet

Al die vakantiehuisjes, allemaal even leuk, je blijft maar op en neer klikken. Daarom hebben wij een functie toegevoegd zodat jij je favoriete huizen kan opslaan in 1 overzicht. Selecteer het huis wat je in dit overzicht wil opslaan met het hartje, in de menubalk zie je hetzelfde hartje staan, hier kan je het overzicht zien staan.

De functie werkt via een cookies. Als je de cookies niet accepteert kan het zijn dat deze functie niet bij je werkt.

Zoeken op naam

Gelukkig zijn er veel gasten die graag terugkomen naar Callantsoog of Groote Keeten, sommige komen al langer in Callantsoog dan dat wij er gevestigd zitten :). Voor onze gasten die direct weten welke huis of welke locatie ze willen boeken hebben wij het mogelijk gemaakt om op naam te zoeken. 

Heb je een voorkeur voor park of specifieke locatie onder aan de resultaten pagina kun je filteren op specifieke locatie of adres. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld alle beschikbare huizen op de seinpost te weer te geven. 

Zoeken via de menu structuur

Via de menubalk boven in beeld kun je zoeken op omgeving. Dit zijn een aantal pagina’s waarin informatie vindt over de verschillende plaatsen waar LekkerNaarZee vakantiehuizen aanbiedt, zoals Callantsoog en Groote Keeten. Binnen deze plaatsen is ook nog onderscheid gemaakt per bungalow park of recreatiegebied. Zo kun je in Groote Keeten kiezen voor Duinerei, een mooi appartementencomplex vlakbij de duinen, of in Callantsoog het Bungalowpark de Seinpost

Tip: Op elke van deze locatie pagina’s kun je eenvoudig via de oranje knop naar het huizen overzicht. Wij hebben alle huizen op deze locatie voor jou alvast geselecteerd. Dit werkt ook erg goed als je al weet waar je naartoe wilt. Je kunt dan nog de gewenste datum aangeven of andere filters gebruiken om de selectie te verkleinen.

Last minutes

Last minute nog op vakantie, bekijk dan onze aanbiedingen op onze Last minute pagina. Hier zie je het overzicht van alle huizen met een last minute aanbiedingen. Heeft een huis meerdere last minute opties dan staan die per huis weergegeven. Selecteer de gewenste last minute periode en druk op bekijk huis voor meer details van de woning en om verder te gaan met boeken. 

Hoe het boeken van de woning in zijn werk gaat lees je hier!

Geen resultaten

Ach, dat is jammer. Je krijgt de melding geen resultaten, haak niet direct af als je dit ziet, er zijn altijd nog een paar opties die je kunt doen om toch nog dat ene vakantiehuis te vinden. 

 1. Wij zoeken voor je in een andere plaats: Heeft een specifieke plaats geselecteerd, wij tonen als tip huizen die wel aan jouw eisen voldoen maar op een andere locatie gelegen zijn. 
 2. Wij zoeken voor je op een andere datum: Wij hebben voor je gekeken naar de beschikbaarheid een week later en een week eerder. Mochten we in die periode een woning vrij hebben die aan jouw selectie voldoet tonen wij het aantal resultaten. Klik op de link om naar de resultaten te gaan
 3. Zoek opnieuw met minder filters opties: Wij tonen je het overzicht van gebruikte filters, indien mogelijk kun je via het kruisje een filter uitzetten. Er wordt dan direct opnieuw gezocht. Let op pas je zelf de datum, locatie of aantal personen aan, druk dan opnieuw op “zoeken”.

Contactformulier

Je komt er helemaal niet meer uit, je wilt graag een afwijkende periode boeken of heeft nog een specifieke vraag dan kan natuurlijk altijd. Stel gerust je vraag aan ons, wij helpen je graag met jouw zoektocht. Gebruik je het contactformulier links onder op de pagina dan wordt automatisch de pagina waarop jij je bevindt meegestuurd, we weten dan direct over welk vakantiehuis je een vraag hebt.

Telefonisch makkelijker, we staan je tijdens kantoortijden graag te telefonisch te woord bel met +31 (0)224 218 241. 

Alle filteropties in het kort

We beschrijven je hierbij nog kort alle filters en waarvoor ze zijn. 

 • Alle plaatsen: selecteer direct een plaats naar keuze
 • Aankomst: selecteer de gewenste dag van aankomst
 • Vertrek: selecteer de gewenste dag van vertrek
 • Met wie: selecteer het aantal personen
 • Naam huis: direct zoeken op naam van de woning

Kenmerken

 • Aantal slaapkamers:  selecteer het minimum aantal slaapkamers.
 • Aantal badkamers: selecteer het minimum aantal badkamers.
 • Huisdier toegestaan: toon alleen huizen waar huisdier welkom is.
 • Huisdier vrij: toon alle huizen waar huisdieren niet zijn toegestaan.
 • Gelijkvloers: toon huizen die minimaal een slaapkamer en overige voorzieningen op dezelfde etage hebben. Dan wel begane grond, dan wel met lift te bereiken. Let op gelijkvloers betekent niet direct 100% rolstoelgeschikt.
 • Specials: een speciale selectie aan bijzondere huizen, qua inrichting of locaties, de echte toppers.
 • Luxe huizen: huizen met passie ingericht, huizen die net even wat extra’s bieden qua comfort en inrichting. 
 • Vrijstaand: toont vrijstaande huizen.
 • Leuk voor kinderen: ruime huizen, in de buurt van een speelvoorziening of grote tuin, kortom een woning waar je met kinderen lekker verblijft. 
 • Afstand tot strand, maximaal: verschuif de balk om de te filteren op afstand tot het strand.

Faciliteiten

 • Wasmachine: toont alle vakantiehuizen met eigen wasmachine.
 • Droger: toont alle vakantiehuizen met eigen droger.
 • Vaatwasser: toont vakantiehuizen met vaatwasser.
 • Open haard: toont vakantiehuizen met openhaard of houtkachel.
 • Omheinde tuin: toont alle vakantiehuizen met een omheinde tuin, dan wel met bosjes, dan wel met een hek. Heb jij absolute eisen aan de omheining vraag het even na. Eventueel kunnen we ook een hekje brengen.
 • Oven: toont alle vakantiehuizen met een oven.
 • Ligbad: toont alle vakantiehuizen met bad.
 • Sauna: toont alle vakantiehuizen met sauna.
 • Jacuzzi: toont alle vakantiehuizen met jacuzzi.
 • Laadpaal: toont alle vakantiehuizen met eigen laadpaal of gezamenlijk laadpaal op het park.

Extra

 • Alle locaties: selecteer vakantiewoningen op een specifieke locatie of wijk.
 • Unieke ligging: toont alle vakantiehuizen met een unieke ligging direct bij zee.
 • Zwembad op loopafstand: toont alle vakantiehuizen die dicht bij een zwembad zijn. 

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen