vakantiehuis aan zee duinen callantsoog

Zoek en boek je vakantiehuis

Bij LekkerNaarZee proberen we het boeken van uw vakantiehuis zo eenvoudig mogelijk te maken. Binnen een paar klikken zoek je door ons complete aanbod, filter je op afstand tot het strand, of zoekt u op alleen de vakantiehuizen in Callantsoog (lees er hier meer over). Ook het vastleggen en definitief boeken van uw vakantiewoning is relatief eenvoudig.

Ben jij nog op zoek naar een vakantiehuis en benieuwd naar welke huizen wij allemaal bieden, klik dan op de button hieronder. Dit is onze Zoek & Boek pagina. Hier vind je al onze huizen. Bekijk snel welk huis er aan jouw wensen voldoet.

Zoek & Boek

Heb je een selectie van vakantiehuizen gemaakt? Wij leggen je graag uit hoe je definitief kunt boeken.

 

Een detailpagina van een vakantiewoning bestaat uit een paar onderdelen

  1. Het belangrijkste het foto overzicht, want hoe ziet de woning er eigenlijk uit. Selecteer een van de foto's voor groter weergave met de complete weergave.
  2. Beschrijving en kenmerken: een korte samenvatting van de 6 belangrijkste kenmerken van de woning en de beschrijving van het vakantiehuis en de locatie. Selecteer “lees meer” voor de uitgebreidere beschrijving. Hier vindt je alles wat je over de woning wilt weten, van keukenapparatuur tot afmeting van de bedden.
  3. Boeken en beschikbaarheid: in dit kalenderoverzicht boek je jouw vakantiewoning, lees er meer over hieronder.
  4. Locatie: hier staat de exacte locatie van de woning op de kaart aangegeven. Met de + en - zoom je indien gewenst in of uit voor een betere oriëntatie.
  5. Kenmerken: alle kenmerken van de woning nog een keer op een rij. Bijvoorbeeld of het huis een wasmachine heeft.
  6. Reviews: we vertellen je graag wat andere gasten van de woning vonden. Zij hebben dit voor je achtergelaten.

 

Boeken en Beschikbaarheid

 

Hoe werkt de boekingskalender:

Op de detailpagina van elke woning staat de beschikbaarheidskalender. Dit is het overzicht van alle beschikbare periodes van het huis. Heb je eerder al een datum aangegeven dan is deze al vast voor je in het blauw geselecteerd.

Heb je nog niet op datum gezocht dan staat er nog geen datum voor je geselecteerd. Klik dan op een donkergroene aankomstdatum (wordt blauw) en selecteer daarna een van de mogelijke vertrekdatum. De geselecteerde periode wordt blauw. Door nogmaals in de kalender te klikken op een willekeurige andere datum verwijder je de selectie weer.

Na het maken van maken van een datumselectie komt rechts naast de kalender een korte samenvatting van uw selectie met daaronder de huurprijs en de bijkomende kosten.

Tip: heb je geen datum geselecteerd dan zie je in de kalender prijzen staan. Dit is de laagste prijs (zonder bijkomende kosten) die vanaf die desbetreffende dag te boeken is. Dit is dus op vrijdagen het weekend tarief en op maandagen de midweek prijs.

Het maken van een boeking:

De gewenste periode gevonden selecteer dan “Nu Boeken en Opties” voor het definitief maken van uw boeking. Er opent dan een popup menu.

In deze stap van het boeken kun je eerst aangeven of je nog extra’s wilt bijboeken, denk hierbij aan bedlinnen, fietsen of een barbecue. Verder naar onderen kun je jouw persoonsgegevens invoeren en is een mogelijkheid voor invoer van opmerkingen mocht je nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben bij uw boeking.

Druk op “Ja ik wil boeken!” om jouw boeking definitief te maken. Lukt dit niet, kijk dan of er nog persoonsgegevens missen, deze hebben we dan rood voor je gearceerd.

Alle boekingen worden door ons persoonlijk nog nog gecontroleerd op volledigheid, je ontvangt na het maken van de boeking van ons eerst een ontvangstbevestiging. Na controle sturen wij je het contract toe met daarin ook alle gegevens voor de betaling en sleuteloverdracht.

Mocht je nog vragen hebben tijdens het boeken. Dan kun je ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken. per mail of gebruik het contactformulier rechts onderaan de pagina.

 

Graag tot ziens in Callantsoog!

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen