vakantiehuizen met wasmachine

Vakantiehuis met wasmachine

LekkerNaarZee verhuurt vakantiehuizen van particuliere eigenaren meer dan 140 vakantiehuizen die elke een eigen inrichting, sfeer maar ook allemaal eigen faciliteiten hebben. Iets wat erg makkelijk is, is een vakantiehuis met wasmachine.

We krijgen regelmatig de vraag of de het vakantiehuis naar keuze ook over een wasmachine beschikt of waar in Callantsoog gewassen kan worden. Helaas heeft Callantsoog geen wasserette een wasmachine bij de vakantiewoning is daarom erg makkelijk.

Het is niet altijd nodig voor een weekendje weg maar even snel een was draaien met handdoeken, of hebben de kinderen lekker gespeeld op het strand of in het bos maar hebben ze er vieze kleren  van gekregen, dan is een wasmachine in uw woning wel een uitkomst. Op LekkerNaarZee vind je circa 100 woningen die met wasmachine aangeboden worden. Bij de wasmachine zit niet standaard wasmiddel over wasverzachter, dit zult u zelf mee moeten nemen.

Hier vind u alle vakantiehuizen met een wasmachine

Filter mogelijkheid voor een wasmachine 

De website biedt naast de filteropties Wasmachine, eveneens de optie om op droger te zoeken. Dit is niet perse nodig omdat elk huis over een droogrek of waslijn beschikt, maar in de winter kan het nog wel een handig zijn. LekkerNaarZee heeft circa 40 huizen in de verhuur waar ook over een droger aanwezig is. Denk er bij het gebruik van de droger wel aan de pluizenfilter schoon te maken

Let op: Een strijkijzer en strijkplank zijn vrijwel niet voorhanden in de vakantiehuizen, deze kunnen we wel op verzoek voor u in de woning neerzetten

Wie boekt er een vakantiehuis met wasmachine?

  • Het vaakst wordt een huis met wasmachine geboekt door een gezin met kleine kinderen, een ongeluk zit in een klein hoekje en ga je een weekje weg dan scheelt dit behoorlijk in de hoeveelheid kleren die je mee moet nemen.
  • Een tweede groep gasten die langere periode boeken. Ook gasten de 2 of 3 weken bij ons een huis boeken vragen vaak naar een wasmachine, ook logisch in verband met de hoeveelheid kleding die anders meegenomen moet worden. Wilt u nog langer dan 3 weken komen, op aanvraag zoeken wij graag samen naar de andere mogelijkheden.

LekkerNaarZee is de specialist in mooie vakantiehuizen op A-locatie in Callantsoog. Grote nieuw gebouwde familie huizen tot 14 personen of knusse 2 persoons studio’s direct in de duinen op slecht een paar honderd meter van het strand en centrum van Callantsoog. Bekijk de site voor de mogelijkheden en ons aanbod.  

Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen