uitzicht uitstapjes zon vakantie

Midweek op vakantie in Callantsoog

Hoe lekker is het om even een paar dagen vrij te hebben en een midweek naar de zee te vertrekken. Auto inpakken en gaan! Maar waar gaat de reis naartoe? Naar Callantsoog natuurlijk. Een midweek in Callantsoog is genieten! 

Waarom een midweek?

In het hoofdseizoen is Callantsoog een echte trekpleister en is het hier zeker in de weekenden erg druk. Wil jij in alle rust genieten van Callantsoog? Kies er dan voor om in het voorseizoen een midweek te komen. Je hebt dan bijna alles voor jezelf! Is het mooi weer? Dan heb je alle keuze op de terrassen, geen wachtrij bij de Wip-in. In het weekend met mooi weer is de kans erg groot dat het overal druk is. Kies jij ervoor om altijd op tijd te boeken of kies jij voor een last-minute vakantie?

Boek hier jouw midweek

Ben je op zoek naar een leuke vakantieplek in Nederland?

Kom dan zeker naar Callantsoog. Je hebt hier van alles! 

Hou jij van wandelen? 

Dan zit je in Callantsoog goed, je hebt in Callantsoog zelf verschillende wandelroutes maar ook in de regio. Bezoek eens het natuurgebied het Zwanenwater of je kunt door het Kooibosch en het luttikduin wandelen. Het nog niet zo lang terug aangelegde Nollenland van Abbestee, heeft een uitkijktoren met zicht over het magnifieke natuurgebied. In Groote Keeten ligt ‘t Botgat, dit is een oud defensieterrein. Nog niet zo lang geleden werd het gebruikt als schietbaan.

Wil je buiten Callantsoog een wandeling maken, dan weten wij je te informeren over wandelingen in Petten, Schoorl, Bergen en Den Helder. Er is hier zoveel te zien in de regio! Laat deze kans niet liggen om het eens zelf te bekijken. Benieuwd naar meer informatie over wandelen, klik hier.

Fietsen is ook mogelijk!

Zijn jullie niet in de gelegenheid om voor een midweek Callantsoog zelf fietsen mee te nemen? Dan is het mogelijk om deze bij ons te huren. Wij werken voor de fietsverhuur samen met Kroon Tweewielers. Zij zorgen dat de fietsen voor je klaarstaan bij het vakantiehuis en halen deze ook weer op. Geen zorgen dus over vervoer van of naar de fietsverhuur. Zijn jullie enthousiaste fietsers en kunnen jullie wel wat kilometers afleggen? Dan is deze fietsroute van 34 kilometer wel wat voor jullie. Verder kun je ook mooi door de duinen heen naar Julianadorp of Den Helder fietsen. Of fiets door het opgespoten duingebied van Petten, naar Camperduin. Als je dan toch door Petten fiets bezoek het palendorp dan eens! Hier is een schommel gemaakt tussen de palen, een echt unieke foto-hotspot! 

Wat biedt Callantsoog zelf allemaal?

Veel! Is het antwoord. Zeker genoeg om een midweek mee te vullen. Het strand is natuurlijk dé trekpleister van Callantsoog, maar ook hebben wij een gezellig dorpsplein. Ons kantoor zit hier dan ook gevestigd. Wij worden omringt met horeca en verschillende leuke winkeltjes. Ben je op vakantie en wil je naar de kapper? Die zit naast ons kantoor! Niet alleen op het dorpsplein vind je een uitgebreide keuze aan restaurants. Op het strand van Callantsoog vind je 6 strandpaviljoens. Daarnaast vind je in Callantsoog nog 12 diverse eetgelegenheden. Genoeg keuze dus! 

Bezoek het strand

Het strand van Callantsoog heeft veel te bieden. Het is schoon, breed en kilometers lang. Bedenk eens wat je allemaal op het strand kan doen, uitwaaien, wandelen, zonnen, kastelen bouwen, kitesurfen, surfen, blokarten, zeehonden spotten (als je mazzel hebt, anders kun je nog mee op een zeehonden tocht). Met mooi weer kan het nog wel eens druk worden met parkeren in Callantsoog, hoe fijn is het dan dat jij een vakantiehuis hebt dicht bij het strand. Parkeren in Callantsoog is trouwens geheel gratis, alleen op en rondom het dorpsplein zijn enkele zones aanwezig waar je een blauwe kaart moet neerleggen en je max. 1 uur mag parkeren. 

Een midweek met hond

Het is tijd om de vakantie te plannen, ga je een week, weekend of midweek. Jullie hond moet natuurlijk ook mee kunnen naar zee. In Callantsoog en omgeving bieden we veel huizen voor een midweek waar een vakantie met hond is toegestaan. Er zijn 4 stukken strand waar honden het gehele jaar los mogen in Callantsoog. Deze stukken bekijkt u hier.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw midweek naar Callantsoog!

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen