schattig vakantiehuisje in de duinen van Callantsoog

Huisje huren aan de Noordzeekust

Wilt je een huisje huren aan de Noordzeekust? Gevarieerd vakantiegebied met vele soorten badplaatsen: van mondaine tot gezinsdorpen, van rustig en artistiek tot schilderachtig en uitbundig. Callantsoog, Groote Keeten, Sint Maartenszee, Julianadorp, Schagerbrug, Oudesluis, Schoorl en Sint Maarten. Zoek maar uit! De Nederlandse Noordzeekust verveelt nooit en biedt voor ‘elk wat wils’. LekkerNaarZee verhuurt er de mooiste vakantiehuizen.

Bekijk hier direct al onze vakantiehuizen

De Noordzeekust heet je welkom

De stranden zijn schoon, de faciliteiten perfect, de variatie in accommodaties enorm! En aan de Nederlandse kust is van alles te beleven. Een heerlijke drankje drinken in een trendy strandpaviljoen, wandelen door de prachtige duinen, je kinderen zandkastelen laten bouwen of winkelen aan één van de strandboulevards. Als je een huis huurt aan de Noordzeekust heb je mogelijkheden genoeg!

LekkerNaarZee kent de kust

Sfeervolle vakantiewoningen, prachtige villa’s, knusse appartementen, gezellige weekendhuisjes en ruime groepswoningen aan de kust? Elk vakantiehuis is uniek en heeft zijn eigen sfeer en charme. Ook als u uw hond mee wilt nemen. LekkerNaarZee kent deze huizen en zoekt de mooiste voor je uit. Want wij zijn gevestigd aan de kust en weten de weg. Selecteren de beste huizen voor onze klanten. Al jaren en met succes, omdat kwaliteit onze maatstaf af is.

Huur een huis aan de kust

Enthousiast geworden over het huren van een huisje aan de kust voor je vakantie of weekendje weg? Het enige wat jij hoeft te doen is een plaats aan de kust én een vakantiehuis uit te zoeken! Wij hebben de beste voor je geselecteerd, persoonlijk geïnspecteerd en goedgekeurd. Een huisje huren aan de Noordzeekust? Bij LekkerNaarZee ben je aan het juiste adres!

Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen