bestek vakantiehuizen

Lekker uit eten in:

Eindelijk is het zo ver. Je bent lekker op vakantie in Callantsoog. Waar kun je dan lekker eten in de buurt van je vakantiehuis? Wij hebben wat restaurants in de omgeving voor je op een rijtje gezet! 

Lekker uit eten in: Callantsoog

Sinds kort zit er een super leuk restaurant aan de rand van Callantsoog. Dit is 'd Heerlijckheid. Vanuit het hele team van LekkerNaarZee durf ik te zeggen dat je hier fantastisch kunt eten en het echt een aanrader is. Elke 2 weken veranderd hun menu. De passie die zij erin steken om een heerlijke gerecht op je bord te krijgen proef je! 

In Callantsoog kan je heerlijk eten! Er zitten verschillende eetgelegenheden aan het Dorpsplein om gezellig te eten. De Tav is een gezellig eetcafé en een leuke ontmoetingsplaats voor iedereen! Fishy is hét visrestaurant van Callantsoog. In de even weken kun je hier genieten van verse sushi! En dan hebben wij ook nog Grand Café De Foyer hun Internationale keuken smelt samen met het vriendelijke personeel.

Lekker uit eten: op het strand

We zitten in de zomer, dit betekend genieten van de zwoele zomeravonden. Kijkend naar de ondergaande zon, onder het genot van een koel drankje op een strandpaviljoen. Maar welke? Wij delen er in ieder geval 3 met jullie!
De door de ANWB beoordeelde als ena fijnste strandtent van Nederland ligt gewoon in Sint-Maartenszee! Paviljoen NewZuid en Noord, wat ooit als een hutje in de duinen begon, is uitgegroeid tot niet minder dan twee paviljoens. Geen massatoerisme, gewoon heerlijk ontspannen en genieten.
In Callantsoog vind je het knusse en altijd stralende Strandpaviljoen Vos. Één van de oudste strandpaviljoens aan de Nederlandse kust. De 4de generatie runt op dit moment de strandtent! (Echt een aanrader, onze favoriet - Niek LekkerNaarZee)
Bij strand restaurant Woest kun je genieten van heerlijke koffies, een uitgebreide lunch of een lekkere borrel met bijpassende borrelhapjes! Laat je verrassen door de topkoks!

Lekker uit eten in: Julianadorp

Boven Callantsoog ligt Julianadorp. In dit kustdorp kun je heerlijk genieten bij verschillende eettentjes. Ga jij bij Grand Cafe 1909 uit eten? Zoals ze zelf zeggen is het een eigenwijs gezellige plek voor iedereen! Kei harde werkers die 5 dagen per week voor je klaar staan!
Krijg jij geen genoeg van Italiaans eten? Dan kan jij het beste naar Ristorante Dilano! Hier kan je onbeperkt Italiaanse gerechtjes eten. Je bestelt de gewenste gerechten vanuit de menukaart en deze krijg je in verschillende gangen geserveerd. Hierdoor heb jij de mogelijkheid verschillende gerechten te proeven!
Of kies voor Effe in het dorp. Hier kan je terecht voor gastvrijheid, ontspannen, genieten, mooie smaken, verse producten en culinair verwend worden in het inspirerende hart van Julianadorp.

Lekker uit eten in: Den Helder

Uit eten in Den Helder? Dat is zeker mogelijk! Op Willemsoord heb je verschillende eet mogelijkheden. Maar je kunt ook buiten Willemsoord uit eten! Bijvoorbeeld bij Nozems hier kun je ontspannen en genieten. Van lokale en huisgemaakte producten met uitzicht in de binnenstad van Den Helder.

Wil jij uiteten met een adembenemend uitzicht? Dit kan bij C'est La Vie Den Helder. In het meermaals bekroonde restaurant C’est La Vie staat je een ware culinaire ontdekkingsreis te wachten!

Gelegen aan de rand van recreatiegebied De Helderse Vallei. Kun je met de kinderen nadat jullie geklommen, gekanood of gesupt hebben heerlijk uiteten bij de Pannenkoekenvallei!

Lekker uit eten in: Schagen

In de omgeving is het mogelijk om op verschillende plekken uit eten te gaan. Zo vind je in Schagen ook verschillende eetgelegenheden. Wil jij ongedwongen, mooi en goed, puur en gezond, duurzaam en lokaal uit eten? Dan zit je bij Restaurant Stiel op de juiste plek!

Voor een lazy lunch, avondvullend diner of bruisende high tea kan je terecht bij Leuk eten & drinken.

Bij Trattoria Sophia waan jij je in warme, Italiaanse sferen. Geniet van een echte caffè of cappuccino met een dolce, heerlijke Italiaanse lunchgerechten of een lekkere vino met antipasti.

Lekker snel eten: in Callantsoog

Trek in iets lekkers maar geen tijd om lang op het terras te zitten? Ga dan eens langs bij de volgende 3 ondernemers in Callantsoog! Net even iets anders en allemaal ontzettend lekker!

Trek in een ontbijtje, lunch of tussendoortje? Bij Yourt &More kun je terecht voor een ruim aanbod heerlijke natuurlijke yoghurt, smoothies en fruitsalades. Het is mogelijk om het To Go mee te nemen.
Heb jij trek in het het ALLER LEKKERSTE ijs? Ga dan naar IJsieprima, deze ijssalon is meermaals bekroond voor het lekkerste ijs. Ook dit jaar zijn ze uitgeroepen tot ijssalon van het jaar!
Of misschien ga jij wel veel liever voor verse frites? Al sinds 1970 zijn ze te vinden in Callantsoog; snackbar Wip-iN! Ondertussen zijn de groene puntzakken niet meer weg te denken van het dorpsplein. Zij zijn 365 dagen per jaar open!

Lekker uit eten: Bib Gourmand

Voor maximaal €39,- een drie gangen diner? Ga Bib Gourmand uiteten. Een avond lang uitzonderlijk genieten van overheerlijk eten!

In de omgeving van Callantsoog zijn meerdere gekwalificeerde Bib Gourmand restaurants. Zo kun jij er voor kiezen om de boot naar Texel te nemen en te genieten bij de Eiland Keuken in Den Burg. Zij staan voor creativiteit, smaak, beleving en kennis.
Of kies jij voor uit eten op het vaste land, dan kun je ook nog naar Bergen, hier vind je Bistronomie 't Parkje. Smaakvol en gerijpt vlees, verse vis of uitgebalanceerde vegetarische gerechten. Zij combineren de oorsprong van Bergen met de originaliteit van hun gastvrijheid.
Dan hebben wij ook nog: Le Moulin in casticum. In een eigentijds interieur wordt een bourgondische, eigenwijze, herkenbare, Frans-Vlaamse keuken geserveerd, voor échte genieters, die houden van 'simpel en goed', 'vers en smakelijk'.

Lekker uit eten in: Anna Paulowna

Lunchroom LekkerGenieten zit gevestigd in het winkelcentrum van Anna Paulowna. Je kunt hier overheerlijk verse broodjes halen! De ideale stop voor een rondje fietsen. Daarnaast bevinden zich in het Winkelcentrum Anna Paulowna nog diverse leuke winkels!
Geniet van het prachtige uitzicht van de bloembollenvelden onder het genot van een hapje en drankje en laat je verrassen door wat de Polderei je te bieden heeft. Kwaliteit en gastvrijheid staan centraal bij hen, dat vind je ook terug in onze uitgebreide menukaart. Er is voor ieder wat wils.

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven waar je nog meer lekker uit eten kan!  www.instagram.com/lekkernaarzee/

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen