Kerst in vakantiehuis

Lekker 'thuis' uit eten tijdens de feestdagen

OFFLINE

 

Overzicht kerstarrangementen LekkerNaarZee

Lekker eten hoort bij kerst. Restaurants dicht? Dat is gelukkig geen probleem. Verblijf je rondom de kerstvakantie in een vakantiehuis van LekkerNaarZee, dan hebben we een aantal leuke arrangementen beschikbaar. Je kunt eten laten bezorgen, afhalen of zelf bereiden met wat hulp.

De mogelijkheden op een rij:

  1. Restaurant Stiel – Thuis chic uiteten
  2. Restaurant TOV – Culinair kerstmenu voor thuis
  3. Grand Café De Foyer - Diverse gerechten om uit te kiezen (afhalen of laten bezorgen)
  4. Bakkerij van der Ploeg - Luxe ontbijtpakket en verse broodjes (afhalen of laten bezorgen)

 

1. Restaurant Stiel

Stiel is één van de betere restaurants in Schagen en omstreken, als je het ons vraagt. Uiteten kan nu even niet, maar in deze tijd haal je het restaurant gewoon in huis! In december bieden ze de ‘Kant en bijna Klaarbox’ aan. Dit is een luxe driegangendiner dat je thuis kunt serveren. Ook kun je kiezen voor Het kant en bijna klaar kerstmenu, een vijfgangendiner naar keuze. Het restaurant maakt alles klaar en bezorgd aan huis. Jij doet thuis alleen nog de finishing touch, zoals opwarmen en de borden mooi opmaken. Naast de volledige menu’s kun je trouwens ook diverse losse gerechten bestellen.

Bestellen kan per mail of telefonisch bij Stiel (bestel@restaurantstiel.nl / 0224-820222) of via ons contactformulier.

2. Restaurant TOV

Een van de chiquere restaurants in Schagen verrast met een heerlijk kerstmenu tijdens de feestdagen. Eigenaren Roy en Marlies stelden een fantastisch menu samen met verschillende keuzes uit gerechten. De menu’s worden bijna klaar thuisbezorgd. Met een paar simpele en laatste handelingen zet je snel een heerlijk feestmaal op tafel. Ook kun je een bijpassend wijnarrangement bestellen. Buiten de kerstdagen kun je ook op vrijdag, zaterdag en zondag het menu ‘TOV voor thuis’ bestellen.

Bekijk hier alle menu’s en bestelopties. Of bestel via ons contactformulier.

3. Grand Café de Foyer

Op het Dorpsplein van Callantsoog zit Grand Café de Foyer. Een fijne plek waar onze gasten graag genieten van een kop koffie, een stuk taart of een heerlijk diner. Nu horecagelegenheden gesloten zijn, is dat helaas niet mogelijk. Maar gelukkig hoef je de Foyer dit jaar niet te missen. Ze maken de lekkerste gerechten die je zelf kunt komen afhalen of laten bezorgen. Bijvoorbeeld een luxe visschotel, heerlijk gemarineerd stoofvlees of een gezellige kaasfondue. Je hoeft er thuis niet veel meer aan te doen, behalve opwarmen en opeten ;) Op de kerstdagen zelf zijn ze niet open. Wel kun je de gerechten op 24 december ophalen voor de volgende dag.

Bekijk de mogelijkheden op de website van de Foyer. Bestellen kan rechtstreeks op de website of via ons contactformulier.

4. Luxe ontbijt van bakkerij Van der Ploeg 

Een lekker ontbijtje tijdens je vakantie is een heerlijk ontspannen begin van de dag. Verwen jezelf met een luxe ontbijtpakket van Bakkerij van der Ploeg uit Callantsoog. Deze wordt ’s morgens vroeg bij je voor de deur bezorgd. Het pakket bestaat uit: Een meergranenbol, een harde witte bol, een krentenbol, een croissant en een koffiebroodje. Daarbij komt boter, jam, kaas, ham, een gekookt eitje en verse jus.

Dagelijks verse broodjes

Wil je elke dag verse bakkersbroodjes tijdens je vakantie? Dan heeft de bakkerij nog een fijne optie: je kunt dagelijks een vers broodpakket afhalen bij de winkel in Callantsoog. Dit pakket bestaat uit: een meergranen bol, een harde witte bol, een croissant, West-Fries desembrood en verse jus d'orange. 

Voor beide arrangementen geldt: geef je wensen op tijd door zodat de bakker daar rekening mee kan houden. Dit mag zelfs al voor je vakantie begint! Dat zorgt gelijk voor leuke voorpret.

De Bakkerij is op 1ste en 2de kerstdag gesloten

 


 

Fijne vakantie en prettige feestdagen gewenst!

Team  LekkerNaarZee

 

Lekkere koffie in je vakantiehuisdiner laten bezorgen in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisLekkere koffie in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstontbijt in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuisKerstdiner in je vakantiehuis
Zoek in ons aanbod van 143 vakantiehuizen