Dagjes uit en activiteiten in en om Callantsoog

Huur een motorboot

Wil jij op het water zijn maar de zee eens verruilen voor de grachten van Den Helder? Dat kan! Huur nu een motorbootje bij De Helderse Jongens. Vaar zelf een ochtend, middag of de hele dag. Maak je boottocht nog completer door gebruik te maken van de picknickmand of borrelplank!

Strandrit bij Manege Noot

Paardrijden op vakantie? Ook dat is mogelijk. Ben jij een ervaren ruiter? Dan kan je mee naar het strand. Heb jij wat minder ervaring kan jij ook een paard/pony huren om in de bak te rijden! Hiervoor verwijzen wij je graag door naar Manege Noot
Wij bieden ook een accomodatie aan waar je met je eigen paard op vakantie kunt! 

Wadlopen bij 't Kuitje

Van Den Helder in Nederland tot aan Esbjerg in Denemarken ligt het natuurgebied de Waddenzee. Een gedeelte van het Waddengebied is het Balgzand bij Den Helder. Bij het Balgzand bevindt zich het Natuur Informatiecentrum Balgzand ’t Kuitje. Hier kun jij een wadexcurie volgen en wadlopen! 

Aardbeien plukken ByBroersen

Een leuk uitje wat te doen is met mooi en minder mooi weer! Zelf aardbeien en ander fruit plukken in de kassen van ByBroersen (juli en augustus)! De kassen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 16:00. 

De boederij automaat van ByBroersen is 24u per dag geopend en de winkel van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. 

Waddenexplorer

Met een 10 meter lange boot de noordzee op om zeehonden te bekijken? Dat kan! Waddenexplorer neemt jou mee! Zon, Zee en water! De ingrediënten voor een fantastische ervaring! Zij bieden meerdere tochten per dag aan en je kunt er voor kiezen om met het hele gezin, een groep vrienden of alleen mee te gaan. De opstapplaats is in Den Helder.

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 143 vakantiehuizen