De Vakantiekok

Eigenschappen
Laat u een avond heerlijk verwennen met de Vakantiekok!
 
Een avondvullend diner bij u op uw vakantieadres, het is nu mogelijk en te boeken bij LekkerNaarZee
 
Wilt u tijdens uw vakantie in uw vakantiehuis dineren met een privé chef-kok? In samenwerking met LekkerNaarZee tovert Pure Culinaire uw vakantiehuis om tot uw eigen restaurant! Van aperitief tot aan de muziek, alles wordt geregeld. U hoeft met uw familie of vrienden alleen nog maar te genieten van een heerlijk diner en prachtige wijnen.
 
Met Pure culinaire heeft u een culinaire ervaring op uw vakantie locatie: chef-kok Bas van Venrooij en culinaire partner Diederik Stiensma brengen de ervaring naar u toe. Van intiem diner voor twee tot een groep van 14 gasten, alles kan.
 
Ontvang een stukje Franse keuken tijdens uw vakantie in Nederland. Waarom de Franse keuken vraagt u zich misschien af? Dit zit hem in de puurheid van de Franse keuken. Geen uitbundige fratsen, geen speciale toevoegingen, maar eerlijke ingrediënten die in de handen van een professional maximaal tot hun recht komen.
 
Samen delen zij de passie voor de Franse keuken en zijn zij zeer gepassioneerd en gedreven om uw speciale avond of evenement tot een fantastische culinaire ervaring te maken. Met enthousiasme en gevoel voor het vak laten zij u culinaire bijzonderheden proeven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de vakantiekok, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook vindt u meer informatie op de website van de Koks, Pure Culinaire: www.prive-chef.nl

 
 
De Mogelijkheden

Diner voor 2:
Bent u romantisch aangelegd? Heeft u iets speciaals te vieren met zijn tweeën? Dan is diner voor twee echt iets voor u. U bepaalt de gerechten, de snelheid, het sfeertje en de muziek! Kortom de gehele regie is in uw handen om dit intieme diner tot een succes te maken! En wij zullen u niet teleurstellen! Een privé chef voor u en uw gast alleen!
 
Het diner voor twee is inclusief een wijn arrangement, een glas bubbels met amuse, en koffie/thee na met friandises. Ook de styling kunnen wij geheel voor onze rekening nemen. U heeft al een diner voor twee vanaf € 275,00 all inclusive!

Het Sitting Dinner:
Uw vakantieadres als uw eigen restaurant, dineren met een privé chef-kok. Wij toveren uw vakantiehuis om tot uw eigen restaurant! Van aperitief tot aan de muziek, alles wordt tot in detail geregeld. U hoeft met uw familie of vrienden alleen nog maar te genieten van een heerlijk diner en prachtige wijnen.
 
Vooraf wordt er met u het aantal gangen, de keuze van het menu en de indeling van het menu bepaald, zodat uw sitting dinner altijd op maat geserveerd wordt. Tevens is uw sitting dinner uit te breiden met een feestelijk aperitief, prachtige wijnen en natuurlijk een koffie/thee arrangement met friandises. Een sublieme sitting dinner heeft u al vanaf € 47,50 p.p. (Deze prijzen gelden voor minimaal 6 personen).
 
De Proeverij:
Een proeverij is een keur aan verschillende heerlijkheden die u zittend nuttigt. De gerechten zijn iets kleiner dan een voorgerecht en weer groter dan een amuse, waardoor u de hele avond met uw gasten verschillende gerechten voorbij ziet komen. Dit is echt iets voor de culinaire genieter!
Kortom … wilt u het summum van gerechten op sterrenniveau? Dan is een proeverij echt iets voor u!
 
Het aantal gerechtjes varieert van minimaal 6 tot maximaal 12 (speciale wensen in overleg). Vooraf wordt er met u het aantal gangen, de keuze van het menu en de indeling van het menu bepaald zodat uw proeverij altijd op maat geserveerd wordt. Tevens is uw proeverij uit te breiden met een feestelijk aperitief, prachtige wijnen en natuurlijk een koffie/thee arrangement met friandises. Een sublieme proeverij heeft u al vanaf € 8,25 per gerechtje (Deze prijzen gelden voor minimaal 10 personen)
 
Bourgondische lunch of diner:
Ziet u het voor u? De tafel gedekt met mooi wit linnen, prachtige flessen wijn, karaffen water en de heerlijkste ambachtelijke broden. Uw familie of vriendengroep er omheen met de heerlijkste gerechten uit Frankrijk en Italië, gezelligheid is troef met een bourgondisch evenement.
Geen één-persoonsbordjes met eten, maar allemaal verschillende bordjes en schaaltjes verspreid over de tafel met voor ieder wat wils! Vis, vlees en vegetarisch…! Zie het als een kruising tussen een ‘high tea’ en een ‘boerendiner’ maar dan wel zoals ze dat in Frankrijk of in Italië doen! Uiteraard is deze gezellige vorm van eten te boeken als lunch of diner. De gerechten worden samen met u op maat gemaakt en aangepast op uw gezelschap!
 
Tevens is uw bourgondische lunch of diner uit te breiden met een feestelijk aperitief, prachtige wijnen en natuurlijk een koffie/thee arrangement met friandises.
Een sublieme Bourgondische lunch of diner heeft u al vanaf € 39,00 per persoon, van gewoon lekker tot zeer hoog niveau. (Deze prijzen gelden voor minimaal 10 personen).
 

Direct aanvragen* verplichte velden

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google Plus